Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SVERIGE
32v

TV: Andersson efter spelarnas medienobb: "Vi får prata om det"

Foto: SCANPIX

Försök igen

SVERIGE

TV: Andersson efter spelarnas medienobb: "Vi får prata om det"

32v

Efter 3-0-segern mot Bulgarien vandrade Jimmy Durmaz och John Guidetti rakt igenom den mixade zonen utan att svara på journalisternas frågor.
- Vi får prata om det, säger förbundskaptenen Janne Andersson.

Annons

Durmaz fick starta matchen VM-kvalmatchen mot Bulgarien som yttermittfältare medan Guidetti inledde matchen på bänken för att bytas in med ett par minuter kvar.

Medieuppbådet på Friends fick efteråt nobben av Jimmy Durmaz och John Guidetti - som gick rakt igenom den mixade zonen utan att svara på journalisternas frågor.

- Jimmy har jag förståelse för eftersom han hade bråttom till ett plan. John visste jag inte. Regeln är ju att alla ska gå igenom och sedan om de pratar eller inte... det är klart att om du frågar mig så tycker jag att alla ska prata för det är bra för svensk fotboll, men ni vet lika väl som jag att ibland vill man inte prata, sa landslagschefen Lasse Richt.

På tisdagens presskonferens fick förbundskaptenen Janne Andersson frågor om spelarnas agerande.

- Jag fick det berättat för mig nu på morgonen, så jag har inte pratat med dem om det. Vi utvärderar varje samling på alla nivåer, så vi får prata om det.

Hur ser du på det?
- Generellt hoppas jag att ni har uppfattat mig som någon som vill att vi ska vara tillgängliga. Hur de gjorde och varför får de berätta själva, så får vi ta det därifrån.

Publicerad 2016-10-11 kl 11:05
SVERIGE

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER