Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
41v

TV: Andersson: "Hade det varit en tävlingsmatch hade jag inte varit glad"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se intervjun med förbundskapten Janne Andersson i spelaren.

En match med två ansikten.
Förbundskapten Janne Andersson var både nöjd och missnöjd med 1-1 mot Estland.
- Hade det varit en tävlingsmatch och vi bara fått ett kryss så hade jag inte varit så glad kan jag säga, säger han till C More.

Sverige spelade oavgjort, 1-1, mot Estland under söndagen. Matchen var Blågults första under 2018 och sparkade också igång den så kallade januariturnén på allvar.
Janne Andersson var nöjd med mycket efter matchen, samtidigt som han hade önskat lite större effektivitet framåt.

- Hade det varit en tävlingsmatch och vi bara fått ett kryss så hade jag inte varit glad. I först halvlek har vi mycket boll. Vi pressar dem högt men får jaga mycket vilket gör att vi blir trötta sista tio. Vi är för stillastående sista tredjedelen, har för dålig rörelse när vi ska bryta igenom, säger han.

- I andra halvlek får vi se fantastiska kombinationer där vi tar oss fram till avslut på olika sätt. Jag är jättenöjd. Fantastiskt roligt med den andra halvleken vi gör. Det var för väl att vi fick göra ett mål annars hade det varit galet.

Janne Andersson passade även på att berömma Joel Andersson och Robert Gojani, som båda stod för bra debuter i landslaget.

- Joel är en spännande spelare. Han orkar ta en löpning i 90:e minuten med allt han löpt innan och han kommer ofta rätt till bollen. Gojani är en förtjänstfull spelare med sitt sätt att spela på mittfältet. Jag tycker att det är många spelare som gör det ganska bra där ute i dag.

Se hela intervjun med Janne Andersson i spelaren.

Publicerad 2018-01-07 kl 21:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons