POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)

TV: Andersson samlade laget direkt efter förlusten: "Många var så jävla ledsna"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se en tv-intervju med Janne Andersson i spelaren.

Uttåget ur VM blev smärtsamt för Sverige.
Direkt efter slutsignalen samlade Janne Andersson gruppen inne på planen.
- Många var så jävla ledsna, säger han till TV4.

Sveriges VM är över. England blev för svårt för Blågult och målen från Harry Maguire och Dele Alli sänkte Sverige.

Förbundskapten Janne Andersson var av förklarliga skäl besviken över förlusten efter matchen. Samtidigt var han öppen med att turneringen som helhet måste betraktas som en framgång.

- Vi möter ett väldigt tungt och välorganiserat lag. Matchen är helt i stiltje och vi har total kontroll fram till att de gör 1-0. Sedan börjar vi öppna upp oss lite, och då höll de på att såra oss på en kontring. Men jag tycker att vi repar mod i paus, går ut i andra halvlek och skapar en jättechans direkt genom Marcus Berg och har sedan två chanser till. Skapar man tre riktigt bra chanser och inte får dit någon, då är det svårt mot ett så här tungt lag, säger han till TV4.

- Men tittar jag på helheten så genomför killarna matchen precis som vi kan begära av dem. Sedan kändes det som att vi inte hade bettet i dag. Vi kom inte riktigt upp i det som hade behövts. Vi kom inte upp i personbästa i dag, men vi gör en klart godkänd insats och med lite marginal är sätter vi någon chanserna och är med i matchen. Surt, surt, surt, samtidigt ska vi som helhet vara stolta över vad vi presterat här. Det är dubbla känslor.

Andersson samlade direkt efter matchen ihop gruppen inne på plan för att ge beröm för prestationen under VM.

- Vi samlade ihop det för många var så jävla ledsna. Det var jag också, man mår så dåligt efter en förlust. Samtidigt sa jag att vi gjort en fantastisk turnering och jag ville tacka dem på det ute på planen, sedan fick var och en deppa. Sedan tackade vi publiken för det var de värda som kom hit. 

Publicerad 2018-07-07 kl 18:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå