POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)
2v

TV: Andersson: ”Vi kan inte lämna något åt slumpen”

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se inslaget med Janne Andersson i spelaren ovan.

Senare i kväll ställs Sverige mot Färöarna i EM-kvalet.
Då betonar Janne Andersson återigen att Sverige inte kan underskatta motståndet.
- Det gäller att inte lämna något åt slumpen därute utan sätta vår prägel på matchen, säger förbundskaptenen i Nyhetsmorgon.

Senare i dag kommer Sverige att möta Färöarna i EM-kvalet. Då betonar Janne Andersson, återigen, vikten av att inte underskatta motståndet. Han vill att hans lag tar kommandot i matchen.

- Jag pratar om när vi mötte Malta i juni senaste gången vi mötte ett lag som vi på pappret ska vara bättre än. Då tycker jag att vi tog tag i matchen och styrde den från första minuten. Det gäller att inte lämna något åt slumpen därute utan sätta vår prägel på matchen, säger han i Nyhetsmorgon men varnar samtidigt för motståndet:

- De är skickliga på att försvara sig och får de lite fasta situationer att jobba med så kan det blir jobbigt. Men vi ska se till att matchen blir på vårt vis, det är det viktiga.

Väderprognosen för kvällens match är att det ser ut att regna. Dessutom spelas matchen på konstgräs, vilket är ovanligt i landslagssammanhang.

- Det är lite speciella förutsättningar. Som förbundskapten är det min 41:a landskamp och det är första på konstgräs. Många av våra spelare ute i Europa spelar inte på konstgräs så det är lite annorlunda. Men vi är förberedda på det, säger Andersson.

Se inslaget med Janne Andersson i spelaren högst upp.

Publicerad 2019-09-05 kl 09:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå