POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (DAM)

TV: Asllani efter islossningen: "Vi har inte förändrat något"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Efter att ha haft svårt att göra mål i de tidigare matcherna under Algarve Cup lossnade det ordentligt för Sverige i gårdagens möte med Ryssland.
- Trots att det var fjärde matchen på åtta dagar tycker jag att vi hade bra fart under fötterna, säger Kosovare Asllani.

På de tre första matcherna i Algarve Cup lyckades Sverige bara göra ett mål - men i gårdagens möte med Ryssland blev det hela 4-0 för Blågult. Kosovare Asllani stod för två av målen och ger sin syn på kritiken som riktats mot Sveriges anfallsspel tidigare under turneringen:

- Det är i början av året och vi har mött väldigt bra motstånd. Det viktigaste för oss är så klart att vinna. Om vi sedan gör tio eller ett mål spelar inte så stor roll för oss. I dag (läs: i går) lossnade det lite mer, vi kunde spela runt och hitta andra spelvägar. Trots att det var fjärde matchen på åtta dagar tycker jag att vi hade bra fart under fötterna, säger Asllani.

Vad förändrade ni från de tidigare matcherna i turneringen?
- Vi har inte förändrat någonting. Vi har fortsatt på det sätt som vi har spelat i de tidigare matcherna under året. När man möter lag som England blir det väldigt tuffa matcher, Ryssland är snäppet under. Men samtidigt kändes vi sugna i dag. Det känns bra.

Är ni där ni vill vara inför EM i sommar?
- Ja, det tycker jag. Vi har några månader på oss, och det är ju inte nu vi ska vara som bäst, det är under EM som det gäller. Men vi har tränat på våra uppspelsfaser och spelat ihop oss lite mer under turneringen, så det känns bra.

Se intervjun med Asllani i spelaren ovan.

Publicerad 2017-03-09 kl 13:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå