TV: Brage vände och vann mot Oskarshamn

Svenska Cupen

Under söndagen ställdes Brage mot Oskarshamn i den sista gruppspelsmatchen i cupen.
En match som Brage vände och vann med 3-1.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Brages förutsättningar var enkla inför söndagens sista gruppspelsmatch i cupen då de redan var utslagna. Deras motståndare, Oskarshamn, hade dock en minichans att skrälla om de skulle besegrat Brage med fyra mål. Riktigt så blev det inte då Brage vann med 3-1.

Gästernas Peiman Eliassi öppnade dock målskyttet i den 20:e minuten men bara tio minuter senare höll sig Leonard Pllana framm och sköt in kvitteringen.

Brage skulle senare i den andra halvleken ta ett rejält grepp om matchen då den tidigare AIK-spelare Christian Kouakou sköt in 2-1 på straff innan Bjarni Mark Antonsson spikade slutresultatet fram till 3-1.

I det avgörande mötet mellan Elfsborg och Örebro satte hemmalaget avgörandet i slutminutern. Ett mål som tar Boråslaget till kvartsfinal i svenska cupen.

Lottningen till Svenska cupens kvartsfinaler kan ni se live på Fotbollskanalen på måndag kväll.