POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
DAMALLSVENSKAN
2v

TV: Caroline Seger om framtiden: "Har svårt att se mig byta klubb"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela intervjun med Caroline Seger i spelaren ovan.

Caroline Seger förbereder sig just nu med landslaget inför morgondagens EM-kvalpremiär mot Lettland. Men i en intervju med TV4 berättar hon också om framtiden.
- Om allt blir som jag vill så ser jag verkligen fram emot nästa år, säger 34-åringen.

Sverige inleder sin resa mot EM genom ett bortamöte med Lettland på tisdagen. Landslaget kommer som bekant från en VM-succé med ett brons i närminnet. Motståndarna Lettland ligger just nu på 93:e plats på världsrakningen. 

- Det är skilda världar men det är också något vi levt med så länge jag kan minnas. Det är så här fotbollen ser ut. Man kommer från en bubbla till en annan och om vi inte gör jobbet mot Lettland kommer det straffa oss i längden utan det är jätteviktigt att vi gör jobbet imorgon.

På klubblagsnivå leder Segers Rosengård damallsvenskan, två poäng före Kopparbergs/Göteborg. Men framtiden i detta nu är oklar då mittfältarens kontrakt med klubben går ut efter säsongen.

- Jag är just nu i förhandlingar med Rosengård om min framtid, det är lite bitar som måste falla på plats. Både personligt och fotbollsmässigt. Om allt blir som jag vill så ser jag verkligen fram emot nästa år.

Seger tror inte att ett klubbyte är ett alternativ.

- Jag har svårt att se mig göra det. Jag trivs jättebra i Rosengård, med laget och min tränare. Men man kan inte se framtiden tills den är klar så vi får se vad som händer.

Matchen mellan Lettland och Sverige visas på TV 6. Sändningsstart 17:30, matchen börjar 18:00.

Publicerad 2019-09-02 kl 17:16
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå