Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

TV: Ekdal: "Jag har fortfarande ont och behöver fortfarande äta piller"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se en intervju med Ekdal i spelaren ovan.

Albin Ekdals ryggproblem har hållit i sig hela höstsäsongen. Nu känner sig mittfältaren något bättre, men går fortfarande på smärtstillande.
- Det ska inte stoppa mig från eventuellt spel mot Italien, säger Ekdal.

Albin Ekdal har under en lång tid lidit av ryggproblem. Mittfältarens status har varit en följetong varje gång det svenska landslaget har samlats under hösten.

Efter den första träningen med landslaget inför playoff mot Italien så var det en försiktigt positiv Ekdal.

- Det kändes något bättre än vad det har gjort de senaste veckorna. Fortfarande smärtstillande och fortfarande lite problem, men på bättringsvägen verkar det som i alla fall, säger mittfältaren.

- Små steg framåt, det känns bättre men jag har fortfarande ont och behöver fortfarande äta piller för att kunna prestera bra. Men det ska inte stoppa mig från eventuellt spel mot Italien.

Hur stressad har du känt dig kring det?
- Det har varit jobbigt, sedan första dagen på säsongen har jag haft ont och det har inte blivit bättre på flera månader så det är klart att det har varit mentalt jobbigt att träna och spela varje match och inte känna sig i bra slag för att göra bra prestationer, så det har varit jobbigt. Men det är ingenting jag tänker på nu, det känns lite bättre och jag känner mig redo att hjälpa det svenska laget.

Publicerad 2017-11-06 kl 20:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons