Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SVERIGE

TV: Ericson om 99:orna i laget: "Två otroliga talanger vi fått fram inom svensk fotboll"

Försök igen

Joel Asoro debuterade på förra samlingen. Nu är Alexander Isak debutanten i U21-truppen. Anfallstalangerna födda år 1999 har imponerat på förbundskaptenen Håkan Ericson.
- Det är två otroliga talanger vi har fått fram inom svensk fotboll, säger Ericson.

Många av lagkamraterna i U21-landslaget är födda 1994. Anfallsduon Joel Asoro och Alexander Isak är födda 1999. Asoro debuterade förra samlingen och fick även speltid mot Spanien och fick gott om lovord efter sin prestation. Nu är det Isak som är debutant i truppen, och U21-förbundskaptenen Håkan Ericson har stora förhoppningar även om honom. Men Ericson är noga med att inte stressa fram med Isak.

- Det är en väldigt intressant spelare. Sen tycker jag att man ska vara försiktig att prata för mycket om framtid och så där. Han gör bra ifrån sig här och han kommer att växa in i det, precis som Joel gjorde, på några träningar till. Så det är två otroliga talanger vi har fått fram inom svensk fotboll, säger U21-förbundskaptenen.

På träning har Alexander Isak matchats en del med gamla AIK-kollegan Carlos Strandberg. Men om det blir en debut i skarpt läge vill Håkan Ericson avvakta och se.

- Det gäller att invänta rätt läge. Och vi får se när det läget blir. Det beror naturligtvis på hur laget presterar i övrigt och hur han utvecklar sig på de här träningarna vi har på oss här.

Se intervjun med Håkan Ericson inför mötet med Estland i spelaren ovan. Mötet sänds på TV12 med start 17.00 under torsdagen.

Publicerad 2016-10-05 kl 17:25
SVERIGE

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER