Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

TV-EXKLUSIVT: Guidetti: Zlatan borde förstå

Foto: TV4

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatan Ibrahimovic sa att John Guidetti borde prata mindre och spela mera. Nu svarar Guidetti på tal:

- Har inte pratat med media på över ett år, säger Guidetti, som bryter tystnaden exklusivt för TV4/Fotbollskanalen.

John Guidetti har varit borta i 18 månader på grund av en nervsjukdom som han fick till följd av en dåligt tillagad kyckling. Häromveckan gjorde han sin första match för Manchester Citys reservlag och på tisdag väntas han göra comeback för det svenska U21-landslaget mot Malta. Nu tar den svenske supertalangen sats mot en eventuell VM-trupp.

- Jag hoppas såklart. Jag kom in och spelade en träningslandskamp mot Kroatien innan EM. Jag var aktuell. Varför skulle inte samma sak kunna hända till VM? Men jag måste få spela, vi måste hitta en situation så att jag kan spela, säger Guidetti.

Hur ser du på ett eventuellt klubbyte i vinter?

- Jag vill spela fotboll. Om det är i Manchester City eller någon annan stans det vet jag inte, men just nu ska jag träna träna träna, kriga. Från januari och framåt då är det show. Då måste man showa, det är så.

Zlatan Ibrahimovic har tidigare uttalat sig om att John Guidetti måste prata mindre och spela mer. Något som Guidetti själv tycker är orättvist.

- Det är svårt att göra något på planen när man varit borta i 18 månader på grund av en nervsjukdom som inte funkar, så jag får väl be om ursäkt, men jag har inte pratat med media på över ett år. Vad tidningarna skriver kan jag inte riktigt styra över. Jag kan inte ringa och säga "hej sluta skriv om mig". Tidningarna skriver ju om Zlatan tio gånger mer och det är inte så att han pratar med media varje dag så han borde kanske förstå det. Men han får ha sin åsikt, jag har min åsikt, jag vet inte vad jag ska säga, säger John Guidetti.

John Guidetti väntas få spela i U21-kvalet till EM mot Malta på tisdag.

Publicerad 2013-11-17 kl 19:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons