Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SVERIGE

TV: FK On Tour: Scouten avslöjar bråket i England: "Osams och skällde på varandra"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

England kryllar av Premier League-stjärnor.
I genrepet mot Island blev det irriterat.
- De var osams och skällde på varandra, avslöjar scouten Reine Almqvist i Fotbollskanalen On Tour.

På fredagskvällen spelar Sverige premiär i U21-EM då man ställs mot England. Det engelska landslaget ställer upp med en stark trupp bestående av många spelare med erfarenhet från Premier League.

- Vi har en bra chans att vinna turneringen, sa förbundskapten Adrian Boothroyd själv då han ombads kommentera Englands möjligheter.

Men mängden namnkunniga spelare behöver inte vara enbart av godo. Landslagets scout Reine Almqvist avslöjar i Fotbollskanalen On Tour att det blev bråkigt internt under mötet med Island, då England vann med 3-0.

- En av rapporterna jag fått från Islandsmatchen var att det var väldigt mycket liv på plan och de var osams och skällde på varandra. De är så många stjärnor och det är alltid några som inte får spela, säger Almqvist i programmet.

Just matchen mot Island valde England att spela inför stängda dörrar, vilket har begränsat det svenska förberedelsearbetet.

- Man brukar ge motståndaren (Island) ett tape, det valde man att inte göra nu förrän Island blir utslaget. Sedan gjorde man en överenskommelse med Island kring att de inte fick släppa något heller. Det har varit lite struligare än vanligt att få information från den matchen, men det vet ju ni i media att det är alltid någon som läcker.

Se Fotbollskanalen On Tour i spelaren.

Publicerad 2017-06-16 kl 10:49

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER