Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
26v

TV: Forsberg om att axla stjärnrollen: "Det njuter jag av"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se ett utdrag ur "Fridas VM-resa" med Emil Forsberg i spelaren ovan.

När Zlatan Ibrahimovic lagt av är det Emil Forsberg som axlar rollen som Sveriges stjärna.
En roll som han själv njuter av.
- Det är fantastiskt, det är bara ett kvitto på att alla tycker att jag är en bra fotbollsspelare. säger Forsberg i "Fridas VM-resa".

Frida Nordstrand har i "Fridas VM-resa" besökt flera av VM-länderna och även flera av de svenska spelarna i sina hemmiljöer. Nu har turen kommit till Emil Forsberg.

Sundsvallssonen har efter att Zlatan Ibrahimovic lämnat landslagskarriären bakom sig fått axla stjärnrollen i laget. Något som Forsberg trivs mycket bra med.

- Allt har med kvalité att göra. Har du kvalité så målas du upp som en stjärna, som en bra fotbollsspelare. Den rollen har jag inga problem med på så sätt. Det är fantastiskt, det är bara ett kvitto på att alla tycker att jag är en bra fotbollsspelare och tror på mig och vet att jag kan göra det. Annars hade de inte satt den pressen på en. Och det njuter jag av, det tycker jag om, säger Forsberg i programmet.

- Sedan går man ut på planen och gör sin grej, och vet man att man är bra så ska det inte vara några bekymmer. Du har bra dagar och du har dåliga dagar men så länge du tror på dig själv och vet att du kan göra det så kommer det naturligt tycker jag. Och jag har aldrig varit rädd för att tro på mig själv. Och det började väl ganska tidigt egentligen när jag var 15-16 när jag fick nobben av Halmstad och att jag då lärde mig av min egen mentalitet och vad jag själv går för och att jag tog steg framåt, på grund av att jag förstod själv, även fast jag fick nobben, att jag var en grymt duktig fotbollsspelare.

Se hela "Fridas VM-resa" med Emil Forsberg i TV4 i kväll klockan 19.30.

Publicerad 2018-06-13 kl 18:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons