Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

TV: Ghoddos kan ansluta till svenska truppen: "Ska lämna besked på fredag"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Saman Ghoddos var med på Irans senaste VM-kvalsamling - men spelade inte.
Nu kan Östersundsstjärnan ansluta till Sverige.
- Han funderar och kan ansluta till den här truppen i så fall, vi har lämnat en plats öppen, säger förbundskaptenen Janne Andersson.

Saman Ghoddos, som spelat för Sveriges landslag under januariturnén, valde efter att ha blivit kontaktad av det iranska förbundet att representera Iran på landslagsnivå. Ghoddos var uttagen till den senaste VM-kvalsamlingen med matcher mot Sydkorea och Syrien. På grund av pappersstrul blev det dock inget spel för Östersundsanfallaren som därmed inte är låst vad gäller landslagsval.

Nu är Ghoddos plötsligt aktuell för det svenska landslaget.

- Han funderar och kan ansluta till den här truppen i så fall, vi har lämnat en plats öppen, säger förbundskaptenen Janne Andersson.

När ska han lämna besked?
- Han ska lämna besked på fredag senast.

- Han tyckte att det kom väldigt plötsligt på här om dagen och ville fundera några dagar., vilket jag har stor respekt för.

Saman Ghoddos har tidigare uttryckt stor vilja att spela VM för Iran.

- Jag är jättesugen på att spela VM. Jag tror att det är en dröm för vem som helst som spelar fotboll. Men såklart blir det svårt, det är en väldigt tuff uppgift. Jag måste fortsätta att prestera och det är vad min plan är också, att fortsätta prestera så kanske jag blir kallad igen, sa anfallaren till Fotbollskanalen efter den senaste landslagssamlingen.

Hur ser du på chanserna att få följa med till Ryssland?
- Ja, jag måste ju tro på det. Jag tror de är ganska stora. Det som jag gjort nu, speciellt ute i Europa, då har jag ändå presterat och gjort poäng och gjort det bra. Så jag tror att mina chanser är stora.

Publicerad 2017-09-27 kl 14:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons