Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SVERIGE

TV: Guidetti: "Vi vill kunna föra spelet mer"

Foto: SCANPIX

Försök igen

Det blev en poäng i VM-kvalpremiären mot Holland.
Nu höjs kraven på Blågult inför mötena med Luxemburg och Bulgarien.
- Det var en jävla bra poäng senast, men vi vill alltid bli bättre, kunna föra spelet mer och visa mer av våra kvalitéer, säger John Guidetti.

Landslaget samlades för första gången under nya förbundskaptenen Janne Andersson till VM-kvalmötet med Holland i september, en match som slutade 1-1.

Nu är Blågult samlat på nytt för att kvala vidare mot Luxemburg och Bulgarien. Landslaget svetsas samman allt mer, menar John Guidetti.

- Man måste lära känna varandra och veta hur Janne vill att vi ska spela. Det lär vi oss mer och mer av hela tiden. Holland hade haft sju matcher tillsammans, och vi har spelat en. Så det är en process, men vi känner att det går framåt. Men det är kul att vara här, det är bra go i gänget, säger Guidetti.

Kännder du att det är andra krav nu i och med att det är andra gången ni samlas och annat motstånd?
- Man ska alltid ställa krav på sig själv att man vill bli bättre och utvecklas. Det var en jävla bra poäng senast, men vi vill alltid bli bättre, kunna föra spelet mer och visa mer av våra kvalitéer. Men jag tycker att inställningen, det mentala arbetet och hur vi kom in till Hollandsmatchen med fokuset och viljan att arbeta måste förbli. Det är en del av fotbollen, oavsett om du vill det eller inte, oavsett om du spelar i Barcelona eller Sverige.

Se hela intervjun med Guidetti i spelaren ovan.

Publicerad 2016-10-05 kl 14:41
SVERIGE

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER