Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Hamrén: Jag kan inte motivera Zlatan

Sverige

Erik Hamrén kan inte hjälpa Zlatan att hitta motivationen till landslaget.
– Det måste komma inifrån. En människa måste själva finna motivation, säger han till fotbollskanalen.se.

I en intervju till Café som publicerades tidigare i veckan sa Zlatan Ibrahimovic att han inte har någon motivation för landslaget. Förbundskapten Erik Hamrén säger till fotbollskanalen.se, innan landskampen på lördag, att han inte kan övertala stjärnan att komma tillbaka.

– En människa kan inte motivera en annan människa. Det har jag aldrig försökt med någon spelare. Man kan hjälpa en spelare på vägen på många sätt, men drivkraften, motivationen – den måste komma inifrån, oavsett om det gäller fotboll eller om det gäller något annat, annars blir det aldrig bra.

I höst möter Sverige Skottland och innan dess ska Zlatan lämna ett besked om sin framtid i landslaget. Även om det beskedet inte är slutgiltigt, är det ändå en tydlig indikation om hans framtid i blågult.

Annons

– Då gäller det ju om han är intresserad av landslaget, men det behöver ju inte betyda att det är stängt för hela livet om det skulle vara så. Allting kan ändras. Det handlar om han är intresserad av att vara med vår resa i EM-kvalet.

Zlatan sågs så sent i helgen i Stockholm. Hamrén träffade honom inte då – men medger att de talat med varandra under veckan som varit.

– Ja, jag har varit i kontakt med honom och försökt hitta ett datum att kunna träffas.

Vad sa ni till varandra då?

- Det är en sak mellan mig och Zlatan.

Publicerad 2010-05-26 kl 17:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto