Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

TV: Hamrén: ”Många positiva svar – en del mindre bra”

Nästa

Avbryt
Försök igen

Erik Hamrén var nöjd efter 4-2-vinsten mot Norge, men även vinstsolen hade sina fläckar.

- De gör onödiga mål, sade han efter matchen.

Trots att Sverige slog Norge med 4-2 var Erik Hamrén långt ifrån nöjd efter matchen. Enligt honom finns det många saker landslaget måste jobba på och förbättra. Och det gäller främst defensiven.

-Det finns saker att jobba och en hel del att fundera på inför Irland och Kazakstan, helt klart, säger Erik Hamrén och fortsätter:

-Defensivt är det perioder jag inte är nöjd med.

 

Förbundskapteten valde att återigen peta Jonas Olsson från startelvan och istället spela Per Nilsson. Men redan i den 25 minuten blev Bundesliga-backen skadad i baksida lår och tvingades lämna planen.

-Det såg väldigt bra ut mellan dem två innan skadan. Utan att veta hundra så känns det som att han är borta inför Irland. Vi måste få ha lite tur också. Och det börjar inte på med skador.

 

Istället kom Jonas Olsson in. Men Premier League-backen fick en tuff start och orsakade straffen som ledde till Norges reduceringsmål. Och Erik Hamrén var långt ifrån nöjd med mittbacken.

-Det finns saker jag inte riktigt är nöjd med. Men det gäller inte bara Jonas utan vi blir väldigt utdragna som lag, säger han och fortsätter:

-Straffen känns lite klumpigt, men det är sånt som händer.

 

Även innermittfältet väcker frågetecken inför de kommande kvalmatcherna. Det blev både ris och ros för Pontus Wernblom och Albin Ekdal.

- Pontus gör det han är bra på, vinner boll och är stark och tuff. Men han har inte samma kvalité när vi vinner boll som Anders (Svensson) har. Men Albin är jag väldigt nöjd med. På den positionen har jag angenäma problem.

Publicerad 2013-08-14 kl 22:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons