Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

TV: Hamrén om Ekdal: "Vi får vänta och se"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Albin Ekdal har tagit av stygnen.
Erik Hamrén är hoppfull.
- Läkningen har gått bra, säger han.

På måndagen samlas landslaget i Stockholm men alla spelare är inte på plats.

- Pontus Wernbloom kommer förhoppningsvis i morgon, han har problem med magen. Kim Källström har match på onsdag och ansluter på lördag. Patrik Carlgren kommer på söndag, säger Erik Hamrén.

- Oscar Lewicki kör rehab i Malmö och tanken är att han ansluter på måndag. Marcus Berg, Emir Kujovic, Erik Johansson, Ludwig Augustinsson, Robin Olsen ansluter måndag i Malmö.

Därför har Hamrén kallat in Muamer Tankovic, Johannes Hopf och Isaac Kiese Thelin som ska vara med under den första veckan.

- Tankovic är inte reserv men det är se två andra, säger Hamrén.

 

En spelare som det är posäkert kring är Albin Ekdal som har fått ett skärsår i ryggen och legat länge på sjukhus.

- Albin har tagit av stygnen, läkningen har gått bra. Det ser bra ut. Men vi får se hur han kan återhämta sig rent fysiskt. Min förhoppning är att han kan vara med. Vi får se hur han reagerar. Om det inte går bra finns det många planer i huvudet. Fram till 31 maj på oss att ändra i truppen, säger Hamrén.

Erik Hamrén berättade även att spelarna som är på plats men som inte träna fotboll på måndagen är Zlatan Ibrahimovic som har en känning i vaden och Martin Olsson som har problem med en ljumske. Victor Nilsson Lindelöf och Andreas Granqvist kommer att vara med under 30 minuter eftersom båda spelat match nyligen.

- Några har behov att ta det lite lugnare den här veckan, lite rehab och så. Några har behov att köra tyngre. Prio ett är att få alla på plats, säger Hamrén.

Publicerad 2016-05-23 kl 14:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons