Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

TV: Hamrén om Goitom: "Skjuter fel förbundskapten"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Henok Goitom är besviken på Erik Hamrén efter att inte ha blivit uttagen till landslaget. En kritik som Hamrén anser är något missriktad.

– De år som han var som bäst i Spanien var före min tid, säger Hamrén.

Trots att han varit hyllad under både sin tid i Spanien och sin tid i AIK så har Henok Goitom inte fått debutera i A-landslaget än. Något som han gav sin syn på i ett långt inlägg på Facebook.

När landslagets förbundskapten Erik Hamrén ger sin syn på anfallarens kritik menar han att Goitom i första hand borde vara besviken på en annan förbundskapten.

– De år som han var som bäst i Spanien var före min tid, så jag tycker kanske att han skjuter kritiken på fel förbundskapten, säger Hamrén efter Sveriges seger mot Moldavien.

Goitom tog även upp att han gjort en bra säsong i AIK och borde varit ett namn för årets vinterturné. Han köper inte heller Hamréns argument att anfallaren är för gammal, och tar upp den två år äldre Tobias Hysén som exempel. Nu menar dock Hamrén att Goitoms brist på landslagserfarenhet spelade in i beslutet.

– Vi har ju Tobbe Hysén och Anders som var med mycket, men det är två spelare som har varit etablerade landslagsspelare. Vilket är väldigt, väldigt bra att ha i en sån här grupp. Men om man inte är etablerad landslagsspelare när man börjar komma uppåt åren så kanske chansen minskar, då är kanske chansen större för någon av de yngre spelarna, säger Hamrén.

Publicerad 2014-01-17 kl 19:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons