Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

TV: Hamrén om HIF-tränarens passning: "Bättre de ringer mig"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Roar Hansen uppmande Erik Hamrén att ta ut Loret Sadiku i landslaget.
Nu svarar förbundskaptenen på HIF-tränarens åsikt.
– Det är bättre att man ringer mig själv, säger han.

Efter Helsingborgs match mot Djurgården sa Roar Hansen till C More att Loret Sadiku är Sveriges bästa back och att han borde vara given i landslaget. Ändå kom han inte med i truppen som ska möta Norge. På tisdagens presskonferens berättade Erik Hamrén om hur han ser på åsikter från allsvenska tränare.

– Det till hör mitt jobb att alla lägger sig i, det är inget konstigt med det. Jag lägger inte så stor vikt vid det även om jag självklart tycker att det är bättre att man ringer mig själv och pratar, sa han.

Erik Hamrén håller inte med Roar Hansen om att Loret Sadiku är Sveriges bästa back, men förbundskaptenen tror att HIF-försvararen kommer att bli bra.

– Jag har sagt tidigare att han kan bli en riktigt, riktigt bra spelare. Jag tror att han kan bli det som Roar sa i går. Tyvärr var han skadad under hösten och tyvärr var han skadad i januari när vi var iväg annars hade han redan gjort A-landslagsdebut under januariturnén. För att trycka på hur mycket jag tycker att han är bra så har jag pratat med honom två gånger under sommaren och förklarat vad jag tror på honom och så vidare. Jag valde de här fyra nu men han är med där och konkurrerar.

Publicerad 2013-08-06 kl 15:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons