POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE

TV: Hamréns förebilder: AIK

Nästa

Avbryt
Försök igen

På landslagets presskonferens förklarade Erik Hamrén vad Sveriges landslag måste förbättra för att ta sig längre än i EM.

– Det är bara att titta på AIK. Ge motståndarna få chanser och vara effektiva.

Landslagets segerrecept är klart. Under dagens presskonferens berättade förbundskapten Erik Hamrén att laget skulle ha en diskussion om hur de ska lyckas att ta sig vidare från VM-kvalet. Hamrén tog själv upp AIK och deras kval till Europa League som ett exempel.

– Det är bara att titta på AIK. Det gäller att ge motståndarna få chanser, vara effektiv och ha marginalerna på sin sida.

Förbundskaptenen återkom också till den allsvenska klubben när han pratade om hur realistiskt det är att Sverige tar sig till stora mästerskap år efter år.

– Om man tittar på förutsättningarna är det otroligt starkt att vi lyckats ta oss till så många mästerskap de senaste åren. Men min uppgift är att ta oss dit, om det är realistiskt eller inte struntar jag i.

– Man behöver inte vara så jävla realistisk, om man är det kan man glömma resultat, då har man inte en chans från början. Det var samma sak för AIK, det var ingen som trodde att de hade en chans. Men de trodde på det och lyckades.

Publicerad 2012-09-04 kl 15:05
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå