POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE

TV: Hamréns ölreklam - en känsla av omklädningsrummet?

Landslagets förbundskapten Erik Hamrén gör reklam på ölmärket Norrlands Gulds hemsida, trots att Svenska fotbollförbundet tar ställning mot alkohol.

Filmen som handlar om amatörturneringen Grushjältar cup spelas upp bredvid Norrlands Gulds logga med en text som associerar till märket.

-Det finns väl andra grejer än alkohol hos Norrlands Guld. Mitt jobb är att göra jobb för våra sponsorer. Jag ser ingen koppling till alkohol, säger Hamrén till TT.

Förbundet ger sitt stöd på sin gen hemsida:

-Vi är glada att vi tack vare samarbetet med Spendrup kan erbjuda en motionsfotbollsturnering för alla dom som på ett lättsamt sätt vill umgås och spela fotboll med sina kompisar utan att vara ansluten till en förening eller seriespel. Många av dom kommer sedan och hejar på våra landslag och Erik Hamrén både i Sverige och utomlands, så de är viktiga för fotbollen säger Jan Larsson, marknadschef på SvFF i ett pressmeddelande.

När det gäller reklamen så kan man kanske få en känsla av hur det låter i omklädningsrummet inför VM-kvalmatcherna mot Moldavien och Finland.

Publicerad 2011-05-23 kl 13:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå