POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

TV: Hamréns svar på kritiken: "Är emot allt förtryck"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Erik Hamrén fick stark kritik efter att inte svarat på frågor kring att möta nationen Iran. Idag svarade förbundskaptenen på kritiken.
- Jag är emot all förtryck, all utnyttjande och allt våld, oavsett om det är barn, kvinnor eller män, sa han på dagens presskonferens.

Det var en energifylld Erik Hamrén som inledde dagens presskonferens med att direkt besvara den kritik som blivit riktad mot honom senaste dygnet.

– Börjar med de jag sagt ett par gånger tidigare men säger det nu en gång för alla. Jag är emot all förtryck, all utnyttjande och allt våld, oavsett om det är barn, kvinnor eller män. Oavsett om det är i Iran, Sverige eller något annat land. De tycker jag att jag varit tydlig med tidigare också.

– När jag fick frågan så uppfattade jag det som en politisk fråga, hade jag också fått en direkt fråga kunde jag också svarat på det. I vårt förbund så är de så att jag inte svara på politiska frågor. Det är en policy som vi har. Det finns andra som kan saker bättre än vad jag kan.

Hur ser du på turbulensen?
– Hade jag fått en direkt fråga så hade jag precis som spelarna kunnat svara på det. Men det är skillnad på att vara ledare och spelare. De är inte anställda av förbundet. Personligen behöver jag följa förbundets policy tills det kommer en annan policy.

I morgon spelar Sverige mot Iran på Friends Arena klockan 19.30. Matchen sänds på TV4.

Publicerad 2015-03-30 kl 13:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå