Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
41v

TV: Händelserika dygn för Larsson: "Det är otroligt kul"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Flytt till IFK Norrköping och uttagen i landslaget i samma veva.
Det har varit några händelserika dygn för Jordan Larsson.
- Precis innan jag skulle skriva på så fick jag samtalet om att jag skulle få komma hit. Och då blev man ju ännu gladare, säger anfallaren.

Jordan Larsson kunde knappt ha fått en bättre start på det nya året. Anfallaren skrev på för IFK Norrköping i tisdags, och kort därefter meddelade landslaget att Larsson kallades in istället för Carlos Strandberg.

- Precis innan jag skulle skriva på så fick jag samtalet om att jag skulle få komma hit. Och då blev man ju ännu gladare. Jag menar, jag ska precis skriva på där och sedan få komma hit det är otroligt kul, säger Larsson efter sin första träning på januariturnén.

I NEC Nijmegen, som åkte ur Eredivisie till den här säsongen, har Larsson haft svårt att ta en ordinarie startplats och det har varit mycket in och ut ur laget.

- Jag kände att situationen inte var precis som jag ville i Holland. Det fungerade inte riktigt som jag ville. Och Norrköping är en väldigt bra klubb och när de ringde så kändes det ganska självklart, säger 20-åringen.

- Det är klart att man gick på magkänslan. Men sedan så spelar de också en väldigt fin fotboll. En fotboll som kommer att utveckla mig och som passar in i de kvalitéer som jag har. Sedan så är det en stor klubb i Sverige också tycker jag så det kändes som ett självklart val.

Publicerad 2018-01-04 kl 10:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons