POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)

TV: Janne om de äldre spelarnas framtid: ”Kommer ha personlig kontakt närmaste veckorna"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se intervjun där Janne Andersson pratar om de äldre spelarnas framtid i Blågult i spelaren.

Inom de närmaste veckorna kommer Janne Andersson prata med samtliga svenska VM-spelare kring hur de ser på en framtid i Blågult.
- Är man tveksam till det kommer jag absolut inte övertala någon, säger förbundskaptenen till Fotbollskanalen. 

Efter Sveriges uttåg ur VM fick flera av de äldre spelarna frågan på hur de ställer sig till en framtida landslagskarriär. Och när Fotbollskanalen ställde frågan om framtiden till Andreas Granqvist, Ola Toivonen, Marcus Berg och Sebastian Larsson kom inga klara besked.

- Vi får se vad som händer. Jag är bara otroligt besviken och ledsen. Jag har inte tagit något 100-procentigt beslut. Vi får se hur jag känner om några dagar, när jag pratat med Janne (Andersson, förbundskapten) om hur han och jag känner. Det här kan ha varit min sista landskamp, men det är inte helt säkert, sa till exempel lagkapten Granqvist.

Under dagens presskonferens hade Janne Andersson inte heller några klara besked att ge de svenska fansen. Men inom de närmaste veckorna kommer förbundskaptenen att höra av sig till varje spelare i truppen för att höra efter kring en framtid i Blågult.

- Jag kan inte säga någonting egentligen. Jag kommer ha en personlig kontakt med alla spelare kommande veckor. Då kommer jag bland annat att höra med de äldre spelarna på hur de ser på sin framtid, säger förbundskaptenen till Fotbollskanalen. 

Han fortsätter:

- Jag kommer aldrig att övertala några spelare, det har jag varit tydlig med från början. Om man inte vill vara med kan jag inte garantera att man får spela. Som spelare måste du komma in med öppna ögon och vilja vara med i truppen och bidra.

- Är man tveksam till det kommer jag absolut inte övertala någon. Idrott på den här nivån kräver så mycket att viljan måste komma inifrån.

Se TV4:s intervju med Janne Andersson där han bland annat pratar om de äldre spelarnas framtid i spelaren. 

Publicerad 2018-07-09 kl 14:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå