Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

TV: Janne om Sveriges förutsättningar: "Bryr mig inte om det"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Resultatet mot Holland och resultaten i övriga matcher påverkar Sveriges chanser att bli seedat i ett eventuellt playoff. Men Janne Andersson lägger ingen fokus på olika scenarion.
- Jag bryr mig inte så mycket för det allra mesta av det kan jag inte påverka, säger förbundskaptenen.

De tydliga förutsättningarna inför Sveriges sista VM-kvalmatch mot Holland på tisdag är att holländarna behöver en seger med sju mål eller mer för att gå om Sverige i kampen om en playoff-plats. Men om man tittar på ett eventuellt playoff finns det mängder av olika utfall. Förbundskapten Janne Andersson väljer då att inte lägga någon fokus på det.

- Jag ska inte säga att jag är ointresserad för jag är väldigt intresserad av det såklart. Men jag bryr mig inte så mycket för det allra mesta av det kan jag inte påverka. Det jag kan påverka nu är hur vi ska spela vår match på tisdag, vilka förberedelser vi ska göra från och med i morgon bitti för spelarna och det kommer vi att jobba med i eftermiddag och i kväll, säger Andersson.

- Så det är där jag lägger fokus. Allt det här andra, dels är det rörigt att hålla koll på det och då lägger jag ingen energi på det. Sedan kan jag inte påverka det, jag kan påverka det vi ska göra.

Förbundskaptenen menar att det är en bra prestation som är fokus för hans del.

- Jag funderar liksom inte på det sättet, om vi ska vinna eller förlora. Utan vi ska göra en bra match och sedan blir det ett resultat så några tankar kring något annat finns inte, säger Andersson.

Mer om förutsättningarna inför avgörandet hittar du här.

Publicerad 2017-10-08 kl 16:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons