Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
35v

TV: Janne om Zlatans utspel: "Jag tycker att han är rätt så rolig"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Janne kommentera Zlatan-debatten i spelaren ovan.

Zlatan Ibrahimovic hintade flera gånger om VM-spel.
För Janne Andersson har utspelen inte påverkat nämnvärt.
- Det har kostat energi så till vida att jag nästan fått slå knut på mig själv när jag svarat hela tiden, säger förbundskaptenen.

I början på mars sa Zlatan Ibrahimovic att han "saknade landslaget" och öppnade för en comeback. Det blev startskottet på två intensiva månader av diskussioner om Zlatans vara eller icke vara i det svenska landslaget. 

Hintarna var många från Galaxy-stjärnan, men Janne Andersson var fast i sitt förhållningssätt att Zlatan skulle ringa om han ändrat sitt beslut att sluta i landslaget. Förbundskaptenen menar att debatten och frågorna inte har påverkat honom.

- Egentligen inte för jag har ju haft mitt förhållningssätt och haft samma förhållningssätt från dag ett när jag och Zlatan, eller när han bestämde, att inte vara med längre och då respekterade jag det och förhöll mig till det, säger Andersson.

- Sedan är det klart att jag har haft full respekt för alla frågor, inte minst utifrån hur Zlatan själv har uttryckt sig några gånger, att frågan väcks.

Men en del energi har det hela ändå kostat Janne Andersson.

- Det har kostat energi så till vida att jag nästan fått slå knut på mig själv när jag svarat hela tiden, men jag kan inte svara annorlunda än jag har gjort. Så energi har det kostat lite för mig men absolut ingen irritation, säger han.

Hur har du upplevt hans utspel?
- Nä men Zlatan, jag tycker att han är rätt så rolig faktiskt. Jag tycker att det är rätt så kul, den här reklamen till exempel när jag ringer honom. Det är rätt roligt att de bekymrar sig att om att göra en sån reklam bara.

- Jag har inte fått några pengar ännu, men det kanske kommer. Han är en charmig individ som får spela vidare där borta och göra det bra.

Publicerad 2018-05-15 kl 19:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons