POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)
1v

TV: Janne tackar för stödet efter Zlatans attack: "Jättemånga har hört av sig"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se en intervju med Janne Andersson i spelaren ovan.

VALLETTA. Attacken från Zlatan Ibrahimovic ledde till stora reaktioner för Janne Andersson.
Nu tackar han för stödet som han fått från sin omgivning efter att Expressens intervju publicerats.
- Orden de använt kring vad de tycker om det här ska jag inte ta upp här, säger Andersson till Fotbollskanalen.

I tisdags publicerade Expressen en intervju med Zlatan Ibrahimovic, i vilken han gick hårt åt Janne Andersson. LA Galaxy-forwarden menar att Andersson till en början som förbundskapten inte tog ut spelare med utländsk bakgrund i den utsträckningen som han borde gjort.

Nu berättar Janne Andersson, som under fredagen förklarade att han blev ledsen och besviken när han fick höra om Zlatans attack, att han fått stöd från många olika håll efter att intervjun publicerats. Reaktionerna har varit många.

- Gamla spelare och tränare, arbetskollegor, kompisar och familjen tycker att det här inte är speciellt sympatiskt, så kan jag säga. Jag har känt ett enormt stöd från jättemånga personer som hört av sig på olika sätt. Jag känner mig väldigt trygg i mitt ledarskap, i den person jag är, hur jag jobbat och hur jag jobbar med de här frågorna. För mig är det främmande att ens behöva diskutera det, säger Andersson.

Han utvecklar vidare för Fotbollskanalen:

- Jag har fått fantastiskt mycket stöd, både från gamla spelare med invandrarbakgrund och gamla ledare som jag jobbat med. De orden som de använt kring vad de tycker om det här ska jag inte ta upp här. De tycker att det är helt otroligt att man kan uttrycka sig på det sättet (som Zlatan gjorde). Sen har det varit familj och vänner som har hört av sig.

- Ett jättetack för det. Det gläder mig. Samtidigt förvånar det inte mig, utifrån hur jag har jobbat och hur jag vill jobba.

Just nu är Janne Andersson i Valletta med landslaget. EM-kvalmatch mot Malta väntar under lördagen.

Malta-Sverige har avspark klockan 20.45 under lördagen. Matchen visas på TV4 och kan streamas på cmore.se. Sändningen startar klockan 20.00. 

Publicerad 2019-10-12 kl 11:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå