TV: Jordan Larsson med briljant klackassist i P18:s seger

Sverige

Det svenska P18-landslaget dominerade totalt mot Vitryssland i EM-kvalmötet, men målen uteblev länge.
Till slut lossnade det dock och Gustaf Nilsson och Jordan Larsson spelat fram varandra till ett varsitt mål.

Det blev en svensk premiärseger när resan mot EM-slutspelet i Tyskland nästa år inleddes för P18-landslaget under onsdagen. Men det satt långt inne mot Vitryssland. Trots ett massivt övertag och många chanser så var det fortfarande 0-0 när matchen gick in på de avslutande tio minuterna.

I den 82:a minuten kom sedan det förlösande målet när Falkenbergs anfallslöfte Gustaf Nilsson frispelades av Jordan Larssons briljanta klackassist och satte 1-0.

Nilsson tackade sedan genom att servera Larsson öppet mål på tilläggstid och HIF:aren kunde fastställa slutresultatet 2-0.

Nilsson togs nyligen ut i U21-landslaget som i morgon möter Estland i sitt EM-kval. Därför lämnar anfallaren nu P18 för att ansluta till U21.

Nu väntar San Marino under fredagen för Sveriges P18-landslag.

Publicerad 2015-10-08 kl 10:10