Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

TV: Krafth om det sjuka dygnet: "Hektiskt, men nu är jag nöjd"

Nästa

Avbryt
Försök igen

MARSEILLE. En skadad och en som tackade nej.
Då kastades Emil Krafth in i hetluften.
- Frankrike visste väl att jag var ny och de överbelastade på min kant, säger han.

Mikael Lustig skadade sig mot Montenegro och därför ville Erik Hamrén ta in en ny högerback mot Frankrike. Först fick MFF:s Anton Tinnerholm frågan, men han tackade nej på grund av skada. Då kallades HIF:s Emil Krafth in, som när han fick telefonsamtalet befann sig på Cypern med U21-landslaget.
- Det har varit hektiskt. Jag fick reda på i går (läs måndag) att jag skulle åka hit så det var bara att sätta sig i första bästa flyg, säger han till fotbollskanalen.se.

När jag kom hit var det direkt till träningen och då fick jag väl lite indikationer på att jag skulle spela och i dag (läs tisdag) fick jag reda på att jag skulle spela. Det var kul, men allt gick snabbt. Inspirerande.

Emil Krafth fick en tuff start då Frankrike överbelastade på hans kant, men en bit in i den första halvleken kom högerbacken in i matchen och efter 90 minuter lämnade han planen med en helt klart godkänd insats.
- Det var lite nervöst i början men jag tycker att det släppte snabbt.

- Det började lite trevande. Frankrike visste väl att jag var ny och de överbelastade på min kant. Det var bara att tag i det. Sedan tycker jag att jag kom in i det mer och mer. Det kändes helt okej för att vara första matchen i landslaget.

Publicerad 2014-11-19 kl 06:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons