Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
2v

TV: Milosevic om målet med att hitta ny klubb: "Hamnat lite fel ibland"

Foto: Bildbyrån/TV4.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela intervjun med Milosevic i spelaren.

DOHA/STOCKHOLM. Flytten till Besiktas blev inte vad Alexander Milosevic tänkt sig.
Nu tänker han en gång extra inför nästa klubbval.
- Jag har hamnat lite fel ibland, säger han i en intervju med Fotbollskanalen.

Efter säsongen 2014 med AIK lämnade Alexander Milosevic för den turkiska giganten Besiktas. Men mittbacken lyckades aldrig knipa en ordinarie plats och speltid blev mycket sparsam. I stället lånades han ut flera gånger, bland annat till tyska Hannover och Darmstadt innan han inför den förra säsongen återvände till AIK och fick vara med och vinna SM-guld.

Nu är Milosevic klubblös och i en intervju med Fotbollskanalen berättar han om hur resonemanget går kring att hitta en ny klubb.

- Jag siktar på att ta klivet ut i en bra klubb i Europa som verkligen vill ha mig, som uppskattar mig som fotbollsspelare och inte bara tar mig för att jag är kontraktslös. Att sedan ta steget därifrån och komma med i landslaget, säger han.

Han är öppen med att sejouren utomlands blev långt ifrån optimal.

- Jag har hamnat lite fel ibland men nu har man några år på nacken och man vet nu att man kanske inte ska gå till den största klubben där det är mindre chans till speltid. Man ska verkligen gå till en klubb som vill ha en. Med speltid kommer man kunna ta steg hela tiden. I fotboll handlar allt om att spela, spelar du inte på två år är det svårt att hitta en klubb.

Milosevic tror också att möjligheten till att spela i AIK finns, om det är så att han inte hittar ett utländskt alternativ som lockar och blir verklighet.

- Jag har känslan att om jag inte skulle hitta något så står dörren alltid öppen. Men jag tror också att jag inte bara kan tänka på mig själv utan AIK måste också planera för sin framtid.

Alexander Milosevic var nära att komma med till EM-slutspelet 2016, men då satte en skada under slutet av säsongen stopp. Nu vill han åter visa att han är ett namn för det ”riktiga” landslaget.

- Mitt mål är att vara med i landslaget, men det viktigaste är att göra det bra i mitt klubblag. För jag vet att om jag gör det bra i mitt klubblag så kommer jag automatiskt att komma med.

Se en längre intervju med Alexander Milosevic i spelaren ovan!

Mötet mellan Sverige och Finland visas på TV12 och på C More Fotboll samt på cmore.se med avspark 17.45. Sändningsstart 17.30.

Publicerad 2019-01-08 kl 16:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons