POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)

TV: Olsen vände besvikelsen i MFF till något positivt: "Det var väldigt tufft"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se inslaget med Olsen i spelaren ovan.

Robin Olsen spelade den allsvenska våren 2013 för Malmö FF, men fick sedan gå tillbaka till att vara andremålvakt. Något som var tufft att hantera.
- Det var en utmaning för mig att hålla besvikelsen inom mig, säger Olsen.

Robin Olsen gjorde allsvensk debut i oktober 2012, efter att ha kommit från IFK Klagshamn året innan. Våren efter fick målvakten stå under hela våren då Johan Dahlin skadade sig redan i den andra omgången.

- Men jag förstod också att när Johan är frisk så kommer han att komma tillbaka, de sätter in honom i målet igen. Och det gjorde de, och det var ju en besvikelse, säger Olsen.

Att gå tillbaka till att sitta på bänken var tufft för Olsen, men målvakten var fast besluten om att vända situationen till något bra.

- Nu hade jag fått uppleva att spela allsvenskan och det hade gått bra. Jag kunde jämföra mig med de allsvenska spelarna. Så det var tufft. Det var väldigt tufft, och det var en utmaning för mig att hålla besvikelsen inom mig men ändå få den här besvikelsen till något positivt, att nu ska jag bli ännu bättre: 'Jag ska visa att de hade fel', säger Olsen och fortsätter:

- Och sedan säljer de Johan efter den säsongen och då blir jag uttalad etta. Det var något jag blev väldigt glad och stolt över.

Publicerad 2018-07-03 kl 10:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå