POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)

TV: Rasmus Elm har tackat nej till landslaget - för gott

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Janne Andersson har länge hoppats på Rasmus Elm.
Men mittfältaren har gjort sin sista landskamp.
- Han kommer inte att vara med igen, säger Andersson.

Rasmus Elm gjorde sin senaste landskamp i 2-3-förlusten mot Portugal i den avgörande VM-playoffmatchen på Friends Arena i november 2013. Därefter fick han magproblem, flyttade från Ryssland till Kalmar för att i lugn och ro hitta tillbaka.

Förra säsongen blev Elm bättre och bättre och i takt med det blev Janne Andersson sugen på att ta ut mittfältaren i landslaget. Parterna hade en dialog men Elm ville vänta. Men nu står det klart att det inte blir någon mer landskamp - på onsdagens presskonferens berättade Janne Andersson att mittfältaren har bestämt sig för att inte återvända till landslaget.

- Elm har vi haft uppe flera gånger. Han kommer inte vara med igen. Han har inte hittat dit igen. Vi kom överens om att jag skulle meddela det här, säger Andersson.

- En Rasmus i full form är en spelare som hör hemma i landslaget och därför har vi hoppats på honom men gnistan har inte riktigt tänts och därför har han tagit det här beslutet. Jag har full respekt för hans beslut. Vi har haft en löpande dialog. Det jag har sett av honom har varit bra och han har varit aktuell.

Publicerad 2017-03-15 kl 14:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå