POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)

TV: Ronaldo-feber på Madeira: "Det är något alldeles extra"

Foto: Infälld: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Madeira-sonen Cristiano Ronaldo är tillbaka på ön med Portugals landslag.
Inför mötet med Sverige handlar allt om superstjärnan.
- Här älskar man Cristiano Ronaldo, man är stolt över att han kommer från den här ön, säger Anna Brolin.

Anna Brolin rapporterar från Madeira inför landskampen mellan Portugal och Sverige. Inför matchen så handlar nästan allt om en person - Cristiano Ronaldo. Superstjärnan kommer från ön och har en närmast gudalik status på Madeira.

- Den här matchen är så speciell. Speciellt för Madeira-borna. Det bara puttrar hos alla man pratar med, om man har lyckats få tag i en biljett. För det har varit väldigt, väldigt tufft. Det är helt slutsålt. Det är ju så att hemmasonen, den stora stjärnan, Cristiano Ronaldo kommer äntligen för att spela en landskamp. Så det kommer att bli något alldeles, alldeles extra i kväll, säger Anna Brolin.

- Här älskar man Cristiano Ronaldo, man är stolt över att han kommer från den här ön. När man kommer in i hamnen, det enda man ser är ett stort hotell som heter CR7, man kan äta hans sallad här på plats, han har fått ett eget torg. Så det finns en enorm stolthet. Och den här matchen spelas också av ett välgörenhetssyfte, alla intäkter kommer att gå till de räddningsarbetare som arbetade med den stora branden som härjade här i augusti. Så det är en speciell match på många sätt. Och det kommer att bli häftigt förstås att se hur det svenska landslaget kommer att hantera Cristiano Ronaldo.

Se Anna Brolins rapport från Madeira inför landskampen mellan Portugal och Sverige i spelaren ovan.

Publicerad 2017-03-28 kl 10:22
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå