POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE
1v

TV: Seger hyllar Björn: "Påminner om mig när jag var yngre"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se intervjun med Caroline Seger i spelaren ovan.

NICE/STOCKHOLM. Caroline Seger, 34, Hedvig Lindahl, 36, och Nilla Fischer, 34, har med största sannolikhet gjort sitt sista VM.
Seger har sitt förhandstips vem som snart komma leda landslaget.
- Nathalie Björn...Jag har höga förväntningar på henne, säger Seger.

Sveriges bronspeng i Frankrike-VM innebär att landslaget kvalificerar sig för de Olympiska spelen 2020 i Tokyo, Japan. Men flera från det äldre gardet i landslaget verkar tveksamma till en fortsättning över det mästerskapet.

Bärande spelare som Hedvig Lindahl, Nilla Fischer, Linda Sembrant och Caroline Seger har alla passerat 30-strecket. Chanserna till att blir fler världsmästerskap är därför små.

Då anser Seger sig veta hur framtiden ser ut.

- Många vet att de är nära, att de har chansen. Det är bra tjejer. Det kommer att bli intressant att se vilka som tar nästa kliv och tar taktpinnen.

Vilka har imponerat på dig?
- (Julia) Zigiotti och Nathalie Björn. Björn påminner mycket om mig när jag var yngre. Ledaregenskaper, bra att få med sig folk, duktig att ta instruktioner, duktig att läsa av situationer på planen. En människa som kan ta kritik, både positiv och negativ, säger Seger och tillägger:

- Jag har väldigt stora planer för henne tänkte jag säga.. Jag har väldigt höga förväntningar på henne. Det blev inte bra. Det är en bra tjej som jag hoppas mycket på i framtiden.

Se hela intervjun med Caroline Seger i spelaren ovan.

Publicerad 2019-07-07 kl 16:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå