Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
43v

TV: Seger inför Sydafrika: "Väldigt häftigt"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Sverige ställs mot Sydafrika borta på söndag.
En historisk match, då det är första gången hemmalaget spelar i Kapstaden och på en VM-arena.
- Det känns bra och väldigt viktigt att få vara med om en sådan här grej, säger Caroline Seger.

Sveriges damlandslag är för första gången på läger i Sydafrika. Mittfältsstjärnan Caroline Seger är mycket nöjd med lägret så här långt.

- Det har varit väldigt bra, bästa förutsättningarna skulle jag säga. En helt underbar miljö som vi får vara med om och uppleva. Och den här helt fantastiska arenan också, säger Seger.

- Det känns otroligt bra och kul framförallt. Jag har varit i La Manga i cirka 18 år så för min egen del var det väldigt häftigt att komma hit och få uppleva detta landet.

Under torsdagen möttes Sverige och Sydafrika i en inofficiell landskamp, där svenskorna vann med 4-1. På söndag möts lagen "på riktigt", i en officiell landskamp. Matchen är en del av ett jubileumsår i Sydafrika för att uppmärksamma att Nelson Mandela skulle ha fyllt 100 år. Landskampen är också första gången som Sydafrikas damlandslag spelar i Kapstaden och på en VM-arena.

- Inte märkt av det särskilt mycket så mer än att vi har blivit informerade om det, och man har ju också lite koll på historien, säger Seger.

- Nelson Mandela som skulle ha fyllt 100 år i år så det känns bra och väldigt viktigt att få vara med om en sådan här grej och få uppleva att spela på denna arenan och samtidigt att Sydafrika också får uppleva det eftersom de aldrig har spelat här. Så det känns häftigt.

Se intervjun med Seger i spelaren ovan.

Publicerad 2018-01-19 kl 16:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons