TV: Sveriges U21 utspelat - se Rumäniens pangmål

Sverige

Sverige - Rumänien 0-2

Sverige föll i U21-landskampen mot Rumänien på Stadsparksvallen i Jönköping på onsdagskvällen. Efter en mållös första halvlek blixtrade rumänerna till i upptakten av den andra halvleken. Först med ledningsmålet i den 49:e minuten genom Marius Alexe. Riktigt läckert!

Sedan gjorde George Tucudean sin plikt när han fastställde slutresultatet, 0—2, på en straffspark i den 64:e minuten.

Sverige gjorde åtta byten efter paus, samtliga startande mittfältare och anfallare byttes ut.

Joel Allansson hade kallats in för att ersätta Mikael Dyrestam. Annars såg startelvan ut så här:

Johnsson

Albornoz, Baffo, T. Pettersson, Demir

Lewicki

Hamad, Ajdarevic, Hiljemark

Ishak, Celik

Avbytare: D. Nilsson, Magyar, J. Johansson, Allansson, Hult, Claesson, R. Jönsson, M. Eriksson

Matchen ser du i TV4 Sport Xtra eller live här på fotbollskanalen.se. Matchstart är 18.00.

Publicerad 2012-08-15 kl 19:55