Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

TV: Toivonen: "Vi behöver stödet"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela intervjun i spelaren ovan.

Efter att ha varit borta från landslaget så är Ola Toivonen tillbaka för en comeback i det pågående VM–kvalet. Inför lördagens match hyllar han publiken redan nu.
- Vi har mycket att tacka dem, säger Toivonen till Fotbollskanalen. 

Ola Toivonen är tillbaka i landslaget. Senast gjorde han ett drömmål mot Frankrike i den blågula tröjan. Det kanske var många som blev överraskade när förbundskaptenen Janne Andersson kallade in Toivonen, då Toivonen inte spelade under sista tiden under Erik Hamrén. Toivonen säger att det handlar om förtroende.

- Janna tyckte att jag gjorde det bra i Frankrike och kallade in mig. Sen när jag kom hit så presterade jag också så det går väl hand i hand i ett förtroende. Men sen ska du också prestera och det tycket jag att jag har gjort. 

För ett år sen var intresset halvsvagt för Sverige. Nu väntas Friends arena vara slutsålt inför nästsista VM-kvalmatchen mot Luxemburg. 

- Det är fantastiskt, det går ju inte att sticka under stolen med. Men som sagt, vi har väl sagt hela tiden att vi behöver stödet. Vi är inte det bästa laget i gruppen, utan vi är väl det tredje om man ser till spelare. Men vi har fått ihop det bra säger han och fortsätter:

- Vi fick en liten nit här nu senast mot Bulgarien men folket verkar uppskatta det vi gör och vi uppskattar verkligen stödet vi får av folket. Det målet (mot Frankrike) hade inte gått utan publiken de sista 10-15 minuterna, så vi har mycket att tacka dem.

Publicerad 2017-10-05 kl 14:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons