Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SVERIGE

TV: Zlatan i lång intervju: "Kanske blir så att jag slutar i sommar"

Nästa

Avbryt
Försök igen

I en exklusiv intervju med Fotbollskanalen berättar Zlatan Ibrahimovic om sin framtid.
- Det kanske blir så att jag slutar, säger Zlatan.

Under söndagen bekräftade Zlatan Ibrahimovic på en presskonferens att det finns intresse för honom i Premier League. Nu berättar Paris Saint-Germain-anfallaren, vars kontrakt går ut i sommar, mer om sin framtid i en exklusiv intervju med TV4 och Fotbollskanalens Patrick Ekwall.

- Den här säsongen gick jag in i och spelade poker, det var all in. Jag kunde ha gjort en mindre bra säsong eller en katastrofsäsong, och då hade jag fiskat efter klubbar bara genom att vara Ibrahimovic. Men nu fiskar klubbarna efter Ibrahimovic, säger Zlatan.

Hur många är det som fiskar?
- Det är många som fiskar. Jag ska bara se hur stort bete de har på kroken, det ska vara ett jävligt stort bete.

Kommer det bli ett lätt val?
- Jag får se hur mycket den motsatta parten vill. Men framtiden ser bra ut. Det kanske händer att jag slutar. Det är ingen som tänkt på det. Det är ingen som tänkt på att jag för några år sedan sa att jag skulle sluta på topp, precis som ingen annan gjort. Men framtiden är skriven, det kan jag lova dig.

- Allt kan hända. Det bästa är att lämna toppfotbollen när jag väl är på topp. Jag kommer inte spela på högsta nivån och trappa ner där på grund av den karriären jag gjort, det är inte jag. Folk kommer komma ihåg en för det sista man gjort och tro mig, de ska komma ihåg vad jag gjort in i det sista.

Se hela intervjun med Zlatan i spelaren ovan.

Publicerad 2016-03-28 kl 15:48

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER