Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

TV: Zlatan: "Jag har aldrig varit bättre"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Landslagsstjärnorna menar att Zlatan Ibrahimovic är bäst i världen.

Själv säger han:

- Jag har aldrig varit bättre.

Det mesta av snacket inför fredagens viktiga playoffmatch mot Portugal handlar om vem som är bäst av Zlatan Ibrahimovic och Cristiano Ronaldo. Erik Hamrén, Johan Elmander och Ola Toivonen är några från det svenska lägret som menar att den svenska superstjärnan är bäst i världen just nu.

- Det känns bra. Det viktigaste är vad jag tycker, vad andra bedömer är kul att höra. Men det är klart att jag har aldrig varit bättre och jag utvecklas hela tiden. Jag har aldrig spelat bättre. Då måste man träna hårt och vara mentalt stark. Jag hoppas det kan fortsätta, säger Zlatan.

Vem är bäst i världen?

- Det finns många på den här nivån. För mig har Ribery gjort det fantastiskt och är i en storklubb. Sen har du Messi som är en ren talang och som är född till den och är ingen träningsprodukt. Sen Ronaldo som gör det väldigt bra. Man ska kolla vecka till vecka, vem har gjort tre mål, det brukar vara Messi och Ronaldo.

Vem röstar du på i Ballon d’Or?

- Är inte det hemligt? Tog nog.. nej det får ni se, vi håller det hemligt.

En norsk journalist tog dessutom chansen att fråga Zlatan om hans schackintresse. Norske Magnus Carlsen rankas som världens just nu bästa schakspelare och därför är det schackfeber i Norge.

- Ja jag gillar schack. När jag var yngre spelade jag mycket, men inte längre. Men schackspelare kan se framåt, så det är smarta människor, svarade Zlatan.

Publicerad 2013-11-13 kl 13:37
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons