Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

TV: Zlatan spelar trots ryggsmärtan: "Kan äta tabletter"

Nästa

Avbryt
Försök igen

ANKARA. Zlatan Ibrahimovic har problem med ryggen – men ser ut att spela i en halvlek mot Turkiet.
- Det blir 45 minuter, säger Erik Hamrén.

Zlatan Ibrahimovic tränade för fullt på tisdagens landslagsträning och efteråt berättade Erik Hamrén att anfallsstjärnan kommer att spela mot Turkiet.

- Zlatan har lite problem med ryggen. Vi pratade efter träningen i dag och kom överens om att han ska spela i 45 minuter i morgon, säger Hamrén.

Rasmus Elm var den enda spelaren som stod över tisdagens träning efter att han fått en blödning i vaden i söndagens match med CSKA Moskva.

- Vi har lite problem med några spelare. Rasmus Elm skadade sig i cupmatchen och vi får se om han spelar, säger Hamrén som har respekt för Turkiet.

- Det blir en tuff match. Turkiet är ett bra lag och speciellt på hemmaplan.

På tisdagens träning spelade Andreas Isaksson – Sebastian Larsson, Rasmus Bengtsson, Mikael Antonsson, Pierre Bengtsson – Jimmy Durmaz, Albin Ekdal, Pontus Wernbloom, Erkan Zengin – Zlatan Ibrahimovic, Marcus Berg. Enligt Erik Hamrén kan det bli startelvan mot Turkiet.

- Jag kommer att göra sex byten, några kommer få 45 minuter. Möjligt att det orangea laget startar, ska tänka lite till på det.

Zlatan Ibrahimovic konstaterar själv att hans ömmande rygg är värre däran än vad han hade hoppats.

- Känns sådär, faktiskt. Det har varit framåt och tillbaka. I dag kändes det sådär. Hoppas det känns bättre i morgon. Det handlar om slitage, har spelat många matcher. Jag vill inte missa någon match alls, vill inte tappa den formen du haft. Vi får se hur det känns i morgon, säger Ibrahimovic.

Ibrahimovic erkänner att han är sliten.

- Jag försöker balansera träning med matcher. Så som du tränar, det är så du spelar också. Vill hålla träningen till 100 procent. Det är två månader kvar, vill inte missa några matcher. Måste jag spela under tabletter så gör jag det.

Publicerad 2014-03-04 kl 15:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons