Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

TV: Zlatan vs Ekwall: "Har du köpt en Volvo då?"

Zlatan Ibrahimovic och Patrik Ekwall har gjort några klassiska intervjuer genom tiderna. Denna gång frågar Zlatan bland annat om Ekwall köpt någon Volvo och uttalar sig om de imitatörer som låtsas vara storstjärnan.

När Muamer Tankovic valde mellan Bosnien-Hercegovina och Sverige fick han ett samtal av den svenske storstjärnan Zlatan Ibrahimovic. Nu har talangen valt Sverige och finns med på landslagssamlingen inför matchen mot Turkiet.

– Det viktigaste är att han skulle höra att han själv ska känna vad som är rätt, ingen annan kan känna vad som är rätt för honom, säger Zlatan.

Men i samma intervju skämtar Zlatan även om att det kanske inte var han som pratade med Tankovic. Anledningen är de imitatörer som ringer folk och låtsas vara storstjärnan. Något som Zlatan väljer att se positivt på.

– Det är bara bra. Om jag inte gillar samtalet kan jag alltid säga att det inte var jag. Det kanske inte var jag som ringde Tankovic, det vet man ju inte heller. Men han är här idag i alla fall, och det är det som räknas, säger Zlatan med ett leende.

Under vintern har Zlatan även fått mycket rubriker för sin reklamfilm med Volvo, en reklamfilm som i skrivande stund visats drygt 4,4 miljoner gånger på Youtube. Men det krävdes mycket hårt arbete enligt stjärnan själv.

– Jag jobbade stenhårt, jag har nog inte jobbat så mycket under 90 minuter, säger Zlatan och frågar även Patrik Ekwall om inte han köpt en ny bil.

– Har du köpt en Volvo då?

– Nej, har du en att sälja?

– Ja, många, säger Zlatan och avslutar med ett skratt.

Publicerad 2014-03-04 kl 20:55
Annons
Annons
Annons