Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

U17-landslaget tackar för stödet: "Är otroligt stolta"

Det blev en tung finalmiss på straffar.

Efteråt tackade U17-landslaget för stödet genom hela EM.

Här är den svenska truppens meddelanden från twitter.

Christer Lipovac, Karlsunds IF:‏ "Trots den otroligt tunga förlusten ikväll så ska vi vara otroligt nöjda med våran insats! Fantastiskt gäng #VMnext".

Sixten Mohlin, Malmö FF: "Vi har åstadkommit något fantastiskt grabbar, faller med flaggen i topp! Stor kärlek till er ❤️ och tack till alla som har stöttat oss!"

Viktor Nordin, Hammarby: "Utslagna efter straffar mot Ryssland, självklart tungt men vi faller med flaggan i topp #svff #U17EM"

Jakob Bergman, Sirius: "Måste tacka alla som följt den här EM resan, surt att vi förlorar på straffar och att vi är så nära en historisk EM final."

Linus Wahlqvist, IFK Norrköping: "Vi faller med flaggan i topp! Sjukt stolt över alla grabbar, 3a i Europa och har nu satt Sverige på kartan. Mycket bra match av hela laget."

Elias Andersson, Helsingborg: "Alltid surt att losa på straffar, men vi tar nya tag & har ett VM framför oss i höst! Tack för allt stöd & alla fina ord jag fått!❤ #värmer"

Gustav Engvall, IFK Göteborg: "Vi var så nära finalen.Tillfälligheter är det som avgör,väldigt tråkigt. Men tänk hur mycket historia vi skrivit inom svenskfotboll.#nyatag".

Publicerad 2013-05-14 kl 23:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons