Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

U19-landslagets yngste om sista matchen: "Ingen av oss vill göra en dålig insats"

Filip Dagerstål som är U19-landslagets yngste är taggad inför morgondagens match och menar att den är viktig oavsett det faktum att man är ute.
- Vi har all fokus på att avsluta bra, säger 18-åringen till Fotbollskanalen.

Truppens yngste spelare Filip Dagerstål fick hoppa in i andra halvlek, när Sverige tryckte på för en vändning mot Belgien. Debutanten beskrev matchen som speciell och medgav att scenariot hade sett annorlunda ut om man hade gjort det första målet.

- Det var kul att komma in var det, men samtidigt blev det inte som en vanlig fotbollsmatch. Vi behövde trycka för ett mål, så det blev väldigt stora ytor att försvara men det var väldigt kul att få komma in.

Hade ni vunnit om ni hade nätat först?
- Ja, jag tror nog att första målet var väldigt viktigt, med tanke på att när de gjorde det var vi tvungna att göra två sedan. Hade vi fått det så hade vi spelat mer på kontringar när de hade behövt trycka så jag tror vi hade vunnit då, säger Dagerstål.

Blågult vill avsluta med flaggan i topp imorgon mot Ryssland. Norrköping-spelaren menar att man kommer ge allt med tanke på att ingen skulle må bra av en dålig match. Han hoppas även få spela på sin hemmaplan på Nya Parken.

- Vi har all fokus på att avsluta bra. Det har känts bra på träningarna, jag fick ju spela lite senast så jag kanske får göra det igen. Det vet man inte men det vore kul, säger Filip Dagerstål till Fotbollskanalen.

Publicerad 2015-03-30 kl 17:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons