Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

UNIK LISTA – floppar och toppar på ALLA vinterturnéer

En vinterturné med landslaget är oftast starten på det svenska landslagsåret.
Erik Hamrén har precis gjort sin sjätte resa.
Fotbollskanalen har gått igenom ALLA vinterturnéer – och här är flopparna och topparna.

2016

ANNONS

Resmål: Abu Dhabi. 

Matcher: Sverige-Estland 1-1, Sverige-Finland 3-0. 
Målskyttar: Mikael Ishak, Emil Salomonsson, Melker Hallberg, Emir Kujovic.
Fynden: Nygamle Gustav Svensson, Adam Lundqvist, Marcus Rohdén.

Kommentar: Ett speciellt år då Erik Hamrén tog ut en ovanligt ung och oerfaren trupp och dessutom åkte man redan 2 januari (efter klubbarnas önskemål) vilket innebar att spelarna inte ens tränat före avfärd. Med ett väntande EM-slutspel och OS i Rio de Janeiro så var det mest spelare från Håkan Ericsons nya U21-landslag och det med tanke på OS. Första matchen gick mot Magnus Pehrssons Estland och det var ingen bra match och det var tydligt att spelarna saknade touch och inte spelat på länge. De många bytena för att undvika förslitningsskador ryckte även sönder matchen som slutade 1-1 efter att Sebastian Eriksson bjudit motståndarna på ett friläge som utnyttjats och sedan Blåvitt-mittfältarens misslyckade skott styrdes in av Mikael Ishak. EM-kandidater som Karl-Johan Johnsson och Anton Tinnerholm hade det tungt, Emir Kujovic brände lägen och Gustav Svensson gjorde det bra. Tyngst var det annars för Kerim Mrabti som efter en kvarts spel skadade korsbandet i knät och inte bara missar turnén utan OS och stora delar av Dif-säsongen. Insatsen mot Finland, där Hasse Backe gjorde debut som förbundskapten, var klart vassare och det kunde blivit mer än 3-0 i en match där motståndet kroknade rejält. Även här var det Svensson som glänste mest men även Marcus Rhodén, Viktor Claesson, Patrik Carlgren och Adam Lundqvist var bra. Kujovic fick göra mål och stod för turnéns snyggaste gest när han sprang till knäskadade Mrabti på bänken och kramade honom och fick hela laget med sig.

ANNONS

2015

Resmål: Abu Dhabi. 

Matcher: Sverige-Elfenbenskusten 2-0, Sverige-Finland 0-1. 
Målskyttar: Johan Mårtensson och Marcus Rohdén.
Fynden: Erik Johansson, Robin Olsen, Oscar Lewicki och Ludwig Augustinsson.

Kommentar: För andra året i rad tog Hamrén en trupp till Abu Dhabi och befarade en rejäl prövning mot ett stjärnspäckat Elfenbenskusten som laddade för Afrikanska Mästerskapen och en lättare dust mot Finland. I slutändan blev det tvärtom och kanske var segern i första matchen ett tecken på att Yaya Touré o Co gick på halvfart. Johan Elmander var med som erfaren kraft ihop med Per Karlsson men det var mycket Malmö över truppen med Olsen, Johansson, Kiese-Thelin, Lewicki och Tinnerholm. Johan Mårtensson utmärkte sig med ett briljant mål mot Elfenbenskusten men det var annars en rad MFF-spelare som visade klass och under det följande året fick de också vara med i den riktiga landslagstruppen. Anmärkningsvärt var att SvFF bjöd ner en rad allsvenska tränare för att knyta ihop landslagsledningen och klubbarna, vilket är ett smart drag.

ANNONS

2014

Resmål: Abu Dhabi. 

Matcher: Sverige-Moldavien 2-1, Sverige-Island 2-0. 
Målskyttar: Erton Fejzullahu, 2, Robin Quaison, Guillermo Molins.
Fyndet: Nabil Bahoui, Robin Quasion, Emil Krafth.

Kommentar: Egentligen skulle Sverige åkt långt österut och spelat mot Kina och Vietnam men kineserna hoppade av tätt före jul och det blev en nödlösning att dra till Abu Dhabi på läger och man fixade två hyfsade motståndare. En rätt oprövad trupp där Anders Svensson saknades för första gången sedan tidigt 2000-tal hanterade både Moldavien och Island. Mot moldaverna var det Erton Fejzullahu som utnyttjade två returer efter ett inhopp. Mot Island radade man upp lägen och dominerade. Den halvrutinerade kvintetten Pontus Jansson, Niklas Backman, Pär Hansson, Jakob Johansson och Erton Fejzullahu visade att de ville vara med det riktiga landslaget under tiden i Abu Dhabi och samtidigt var det många unga som också visade klass: Emil Krafth, Andreas Blomqvist, Nabil Bahoui och Robin Qauison.

ANNONS

2013

Resmål: Thailand. 

Matcher: Sverige-Nordkorea 1-1 (5-2 efter straffar), Sverige-Finland 3-0. 
Målskyttar: Erton Fejzullahu, Tobias Hysén, Robin Quaison och Anders Svensson.
Fyndet: Jakob Johansson och Robin Quaison.

Kommentar: Sverige drog till norra Thailand och Kings Cup och blev "världsmästare". Först blev det straffseger mot Nordkorea efter att Pär Hansson räddat två nordkoreanska straffar medan Pontus Jansson, Anders Svensson, Daniel Majstorovic och Tobias Hysén satte Sveriges. Segern innebar att Sverige tog över titeln i det "inofficiella världsmästerskapet" som fungerar som klassiska titelmatcher i boxning. Den som besegrar den regerande mästaren i en landskamp blir herre på täppan. Vilket Nordkorea var innan. Jakob Johansson imponerade på mittfältet innan han drog hem till Göteborg. I finalen mot Finland imponerade bland annat Robin Quaison.

ANNONS

2012

Resmål: Qatar. 
Matcher: Sverige-Bahrain 2-0, Sverige-Qatar 5-0. 
Målskyttar: Tobias Hysén 3, Oscar Hiljemark, Jimmy Durmaz, Victor Claesson och Simon Thern. 
Fyndet: Oscar Hiljemark och Pär Hansson. 
Kommentar: Erik Hamrén tog med sig en av de mest talangfulla trupperna på några år och kryddade med veteraner som Anders Svensson och Tobias Hysén som bägge hade sommarens EM-slutspel i sikte. Även Hysén glänste med många mål så var det Elfsborgs-talangen Oscar Hiljemark som briljerade mest och även Pär Hansson gjorde bra i från sig under turnéns alla delar, och där träningarna är lika viktiga. Sedan var det många som klev fram och signalerade att de vill vara med framöver: Victor Claesson, Erdin Demir och Jiloan Hamad.

2011
Resmål
: Kapstaden och Nelspruit, Sydafrika.

ANNONS
Matcher: Botswana-Sverige 1-2, Sydafrika U23-Sverige 1-1.
Målskyttar: Anders Svensson; Alexander Gerndt och Tobias Hysén.
Fyndet: Alexander Gerndt och i viss mån Michael Almebäck.
Kommentar: Efter en succéartad säsong kom Alexander Gerndt vältränad och taggad till Sydafrika och han visade klass på träningar och gjorde mål mot Botswana. Något som gjorde att han sedan var med i den svenska EM-kvaltruppen under året som följde. Även ÖSK-backen Almebäck imponerade och fick följa med till Cypern i februari när de riktiga proffsen också var med. Tobias Hysén gjorde mål och var sedan ofta med i EM-kvalet. Adam Johansson och Pär Hansson tillhörde annars spelare som var starka. Däremot var Nordin Gerzic en besvikelse efter sin starka allsvenska säsong och inte heller Guillermo Molins tog riktigt vara på möjligheten i Sydafrika. Haussade Viktor Noring gjorde en rejäl tabbe precis som Marcus Nilsson och för Per Karlsson var det extra deppigt för en skada stoppade honom helt för spel.
ANNONS

2010
Resmål
: Muscat, Oman och Damaskus,Syrien.
Matcher: Oman-Sverige 0-1, Syrien-Sverige 1-1.
Målskyttar: Anders Svensson och Mathias Ranégie.
Fyndet: Emir Bajrami.
Kommentar: Elfsborgs-liraren ratades hela tiden av Lars Lagerbäck men var en av få spelare som fick starta bägge matcherna på turnén, Anders Svensson och Mikael Lustig var de andra. Bajrami visade tillräckligt för att Hamrén under året skulle satsa på honom i EM-kvalet. Totalt fick tio spelare debutera på turnén men den som visade störst klass var veteranen Anders Svensson. Mikael Lustig var en favorit för Hamrén vilket visat sig under året. Samuel Holmén spelade till viss del bort sig själv och i övrigt klarade inga av debutanterna av att ta steget under året. Så Erik Hamréns första resa med de nordiska spelarna gav ganska klent resultat.

ANNONS

2009
Resmål: Los Angeles och Oakland, USA
Matcher: USA-Sverige 3-2, Mexiko-Sverige 0-1
Målskyttar: Daniel Nannskog, Mikael Dahlberg och Alexander Farnerud.
Fyndet: Rasmus Elm.
Kommentar: Under Lars Lagerbäcks sista turné så fann han Rasmus Elm som visade sådana kvaliteter att han var given under det resterande landslagsåret. Även Adam Johansson fick debutera och klev in i VM-.kvalet, och sedan var en del av U21-landslaget med (Rasmus Bengtsson, Mattias Bjärsmyr) och visade att de höll en hög klass. Både Alexander Farnerud och Daniel Nannskog närmade sig landslaget med sina mål även om bara Nannskog fick plats i truppen under våren. Bland flopparna fanns Markus Lindberg, Johan Dahlin, Markus Jonsson, Andreas Dahl och varken Denni Avdic eller Andreas Landgren fick spela mycket. Martin Ericsson var vass på träningarna men hade precis som tidigare svårt att slå sig in i landslaget. Faktum var att Lars Lagerbäck och Sverige skruvade åt trycket på Sven-Göran Eriksson ytterligare genom att slå mexikanska landslaget.

ANNONS

2008
Resmål
: San José, Costa Rica och Los Angeles, USA
Matcher: Costa Rica-Sverige 0-1, USA-Sverige 2-0.
Målskytt: Samuel Holmén.
Fyndet: Fredrik Stoor.
Kommentar: Turnén började illa när Samuel Holmén, Johan Wiland och Stefan Ishizaki snurrade bort sig själva i USA och missade det anslutande flyget till Costa Rica. Lägg till att de amerikanska myndigheterna höll kvar Behrang Safari ett dygn för att han är född i Teheran. När det väl var matcher så fick hela elva spelare göra A-landslagsdebut. Fredrik Stoor gick så starkt att han tog sig in i EM-elvan och och Mikael Dorsin och Johan Wiland tog sig in i EM-truppen. Viktor Elm hade svårt att göra sig gällande men fick hoppa in i varje fall. Dusan Djuric lämnade turnén för att flytta till FC Zürich och därmed dröjde mer spel i A-landslaget. Suleyman Sleyman, Oskar Rönningberg (som gjorde det bra men fick sluta med fotbollen senare på året) och Lolo Chanko tillhörde dem som bara hälsade på i landslaget.

ANNONS

2007
Resmål
: Venezuela och Ecuador.
Matcher: Venezuela-Sverige 2-0, Ecuador-Sverige 2-1, Ecuador-Sverige 1-1.
Målskyttar: Daniel Nannskog, Rade Prica.
Fyndet: Inget.
Kommentar: Förbundskaptenen satsade på superettans skyttekung Olof Guterstam, Johan Oremo, Oscar Wendt, Samuel Holmén, Ola Toivonen och del andra talanger plus veteraner som Anders Svensson och Rami Shaaban när man drog till Sydamerika. En resa som var rätt jobbig för landslaget med en del spel på hög höjd och på tre matcher blev det ingen seger. Efteråt talade man en del om Per Nilsson, Max von Schlebrügge, Rade Prica och Daniel Nannskog. Men i verkligheten var det ingen som riktigt närmade sig det landslaget med utalndsproffsen på den turnén.

2006
Resmål
: Riyadh, Saudiarabien och Abu Dhabi
Matcher: Saudiarabien-Sverige 1-1, Sverige-Jordanien 0-0.

ANNONS
Målskytt: Anders Svensson.
Fyndet: Karl Svensson.
Kommentar: En av de sämsta turnéerna i modern tid. Inte nog med att Roland Andersson startade världens cirkus genom att inte tycka det var konstigt att saudierna stoppade kvinnor från att se matcher på plats, dessutom presterade landslaget rätt illa och hade en jobbig och knölig resa med dåliga träningar. Många allsvenska tränare ifrågasatte resan och Dif:s Kjell Jonevret gick längst när han kallade det ”en Kalle Anka-resa”. IFK Göteborgs Kalle Svensson var rätt stark och lade grunden till en plats i sommarens VM-trupp. Tobias Hysén var en som hade svårt att infria förväntningarna för andra året i rad. Mattias Concha, John Alvbåge, Andreas Granqvist debuterade alla i den trista matchen mot Jordanien som spelades inför i princip tomma läktare i Abu Dhabi. Bland spelare som bara gjorde korta gästspel fanns Stefan Selakovic, Jeffery Aubynn, Olof Persson och Yksel Osmanovski.
ANNONS

2005
Resmål
: Los Angeles och San Diego, USA
Matcher: Sverige-Sydkorea 1-1, Sverige-Mexiko 0-0.
Målskytt: Markus Rosenberg.
Fyndet: Inget.
Kommentar: Sverige drog västerut och många debutanter som Petter Andersson, Dusan Djuric, Markus Rosenberg, George Mourad, Tobias Hysén, Jonas Sandqvist och Fredrik Risp fick möjligheten att dra på sig en gul tröja. Landslaget stod upp mot rätt tufft motstånd och Rosenberg gjorde målet men han imponerade inte då på Lars Lagerbäck. Istället var George Mourad deras man när en reserv skulle kallas in till en landslag med proffsen i februari. Fast det var veteraner som Teddy Lucic och pånyttfödda Niclas Alexandersson och Daniel Andersson som imponerade mest ihop med Djuric. Sedan plussade Lagerbäck för Johan Elmander och Mikael Dorsin.

2004
Resmål
: Hong Kong, Carlsberg Cup

ANNONS
Matcher: Sverige-Norge 0-3, Sverige-Hong Kong XI 3-0.
Målskyttar: Lasse Nilsson, 2, Babis Stefanidis.
Fyndet: Alexander Östlund.
Kommentar: En riktig fiaskoturnering där få klev fram på riktigt inför det kommande EM-slutspelet. Martin Ericsson var haussad efter starkt spel i klubblaget men levde inte upp till förväntningarna. Alexander Östlund inledde sin landslagskarriär här och nådde EM-truppen senare samma år. Johan Arneng var den som var okej ihop med Andreas Isaksson, Mikael Nilsson och Andreas Johansson. Annars var det Mats Rubarth, Babis Stefanidis, Pablo Pinonces-Arce, Lasse Nilsson och en del andra som fick testa på landslaget utan att göra riktiga avtryck. Extra bittert för Eldin Karisik och Johan Andersson som fick åka hem efter att de blivit skadade och inte ens tränat ett fullt pass.
ANNONS

2003
Resmål
: Bangkok, Thailand för King’s Cup.
Matcher: Sverige-Qatar 3-2, Sverige-Nordkorea 1-1, Sverige-Thailand 4-1, Sverige-Nordkorea 4-0.
Målskyttar: Niklas Skoog 4, Johan Elmander, 3, Alexander Farnerud, Daniel Majstorovic, Tobias Grahn, Markus Johannesson, självmål.
Fynd: Mikael Nilsson.
Kommentar: Återigen blev det King’s Cup i Bangkok för Tommy Söderberg och Lars Lagerbäck och återigen blev det finalseger. Det snackades om Alexander Farnerud inför men efteråt handlade det om Halmstads Mikael Nilsson som slog sig in i landslaget genom en stark insats. Sedan tidigare visste förbundskaptenerna att Andreas Isaksson och Johan Elmander var på gång och det fick man bevisat här. Daniel Majstorovic, Christian Wilhelmsson, Mattias Lindström, Tobias Grahn, Markus Johannesson, Fredrik Lundqvist, Christoffer Andersson och Per Nilsson fick alla speltid men det dröjde innan en del av dem kom i landslaget på allvar. För Skoog blev det aldrig några chanser trots målen och att han var het i allsvenskan det året.

ANNONS

2002
Ingen turné.

2001
Resmål
: Tipshallarna i Jönköping och Växjö samt Bangkok, Thailand för King’s Cup.
Matcher: Sverige-Färöarna 0-0, Sverige-Finland 0-1, Thailand-Sverige 1-4, Sverige-Kina 2-2, Sverige-Qatar 0-0, Sverige-Kina 3-0.
Målskyttar: Martin Åslund 2, Stefan Selakovic 2, Tobias Linderoth, Mattias Jonson, Anders Svensson, Fredrik Berglund, Magnus Svensson.
Fyndet: Tobias Linderoth.
Kommentar: I Tipshallen i Växjö fick Zlatan Ibrahimovic debutera i landslaget mot Färöarna men supertalangens spel räckte inte till en plats till Thailand-turnén. Där fick däremot Kim Källström haka på efter att också ha spelat i Tipshallarna med mestadels U21-spelare och han blixtrade till i Thailand även om han fick stå på tillväxt. Andra lirare som fick nöja sig med innespel var Mikael Dorsin, Erik Edman Stefan Ishizaki, Christian Wilhelmsson, Petter Hansson, Marcus Lindberg, Thomas Magnusson, Gustaf Andersson, Per Nilsson, Kennedy Bakircioglü. Till Thailand fick mest spelare som prövat på A-landslaget åka och den som verkligen imponerade var Tobias Linderoth. I juni samma år såg han till att Stefan Schwarz karriär i landslaget var över. Även Anders Svensson och Michael Svensson gick starkt. Stefan Selakovic var vass men övertygade aldrig riktigt Tommy Söderberg om sitt målskytte, något Fredrik Berglund också misslyckades med. Martin Åslund var tillbaka efter sin enda EM-kvalmatch 1998 men det blev ett kort gästspel precis som för Jefferey Aubynn och Svante Samuelsson.

ANNONS

2000
Resmål
: La Manga, Spanien
Matcher: Sverige-Danmark 1-0, Sverige-Norge 1-1.
Målskyttar: Marcus Allbäck, Anders Andersson.
Fyndet: Marcus Allbäck.
Kommentar: Efter att ha kvalat in till EM-slutspelet väntade en nordisk turnering. Marcus Allbäck gjorde enda målet och det hjälpte honom in i EM-truppen. Även om en del av spelarna inte fick kliva in till EM så började Anders Svensson, Tobias Linderoth, Kleber Saarenpää ta sina första riktiga kliv mot VM-kvalet som skulle följa efter EM i Holland och Belgien. Lägg till Karl Corneliusson, Christoffer Andersson som också tog sig in i landslagstruppen under några år. För Michael Hansson som sköt HIF till Champions League, Jonas Wallerstedt och Dime Jankulovski, som släppte ett billigt mål, blev det inte mycket mer.

1999
Ingen turné.

1998
Resmål
: Florida, USA och Jamaica.

ANNONS
Matcher: USA-Sverige 1-0, Jamaica-Sverige 0-0.
Fynden: Fredrik Ljungberg och Johan Mjällby.
Kommentar: Tommy Söderberg startade som förbundskapten genom att dra västerut och spela två rätt bleka landskamper. Men nystarten innebar att Halmstads Fredrik Ljungberg fick debutera och när EM-kvalet startade senare på hösten tog han en plats i startelvan och släppte den aldrig förrän han slutade på egen hand 2008. Johan Mjällby klev också in i landslaget. Även spelare som Andreas Jakobsson, Yksel Osmanovski, Magnus Kihlstedt fick speltid och började ta steget mot det riktiga landslaget. För Daniel Tjernström, Morgan Nilsson, Christer Mattiasson och Hans Berg blev det inte mycket mer. Halmstads Håkan Svensson höll nollan mot Jamaica men det var glömt några månader senare när Spanien i Vigo slog in fyra bollar bakom honom.
ANNONS

1997
Resmål: Bangkok, Thailand och King’s Cup.
Matcher: Sverige-Rumänien 2-0, Sverige-Thailand 0-0, Sverige-Japan 1-0, Sverige-Thailand 3-1.
Målskyttar: Andreas Andersson, Jozo Matovac, Anders Andersson, Garys Sundgren, Joakim Persson, Robert Steiner.
Fyndet: Inget riktigt.
Kommentar: Inför det avslutande VM-kvalet tog Tommy Svensson med sig ett rätt oerfaret landslag med en del utländska inslag (Joakim Persson från Atalanta och Marino Rahmberg från Derby) och allsvenska talanger som Daniel Andersson, Daniel Tjernström, Andreas Bild, Robert Steiner, Magnus Hedman, Niclas Alexandersson och Pascal Simpson. Hedman fick under 97 spela VM-kval precis som Alexandersson men egentligen var det få som klev rakt in i landslaget. Snarare visade turnén för Svensson att han inte tyckte den haussade Joakim Persson höll riktigt.

ANNONS

1996
Resmål
: Hong Kong och Australien.
Matcher: Sverige-Japan 1-1 (4-5 efter straffar), Australien-Sverige 0-2, Australien-Sverige 0-0.
Målskyttar: Andreas Andersson 2, Martin Pringle.
Fyndet: Andreas Andersson.
Kommentar: Efter att ha missat EM i England fick Tommy Svensson börja om och Dan Sahlin, Martin Pringle, Mattias Jonson, Sebastian Henriksson, Bengt Andersson, Andreas Jakobsson, Magnus Svensson, Christian Karlsson, Stefan Landberg, Peter Wibrån och Andreas Andersson tillhörde de som fick åka på vinterresa. När VM-kvalet började om så var det egentligen bara Blåvitts Andreas Andersson som slog sig in i det riktiga landslaget, även om en del av spelarna skulle ha bra framtida landslagskarriärer.

1995
Ingen turné.

1994
Resmål
: Florida och Kalifornien, USA.
Matcher: Sverige-Colombia 0-0, USA-Sverige 1-3, Sverige-Mexiko 1-2.

ANNONS
Målskyttar: Henrik Larsson, Kennet Andersson, Mats Lilienberg, Håkan Mild.
Fyndet: Jesper Blomqvist.
Kommentar: Fullt med utlandsproffs (Anders Limpar, Arsenal, Henrik Larsson, Feyenoord, Mats Lilienberg, 1860 München, Kennet Andersson, Lille) var med under veckan i USA som skulle förbereda landslaget inför sommarens VM. Jesper Blomqvist som gjort sensation i allsvenskan fick debutera och hans framfart ledde till en plats i elvan i VM-premiären. Kennet Andersson visade att han skulle vara med och det blev ju lyckosamt. Annars var det väldigt mycket Blåvitt och grunden till VM-truppen utan de riktiga spetsarna som spelade matcherna. Mikael Hansson, Jesper Jansson, Jan Jansson, Hans Eklund och Niclas Kindvall tillhörde spelarna som inte nådde fram.

1993
Ingen turné.

1992
Resmål
: Australien.

ANNONS
Matcher: Australien-Sverige 0-0, Australien-Sverige 1-0, Australien-Sverige 1-0.
Fynden: Patrik Andersson och Joachim Björklund.
Kommentar: Tommy Svensson hade via Sveriges EM-arrangemang fått en plats i ett stort mästerskap. Inför EM på hemmaplan drog han till Australien för tre matcher med idel nordiska spelare. Patrik Andersson fick spela på mittfältet men han och Joachim Björklund fick på resan fart på sina långa landslagskarriärer och slog sig in i EM-laget. Christer Fursth, Ken Burwall, Dennis Schiller, Jonny Rödlund och Jens Fjellström kom aldrig mycket längre i landslaget.

1991
Ingen turné.

1990
Resmål: Dubai.
Matcher: Förenade Arabemiraten-Sverige 2-1, Förenade Arabemiraten-Sverige 0-2.
Målskyttar: Stefan Schwarz, Stefan Rehn, Klas Ingesson.
Fyndet: Stefan Schwarz.
Kommentar: Förbundskapten Olle Nordin inledde sin inventering inför Italien-VM med en tripp till den arabiska halvön. Även en hel del utlandsproffs var med i truppen. MFF:s unga talang Stefan Schwarz visade ambition när han som nyinbytt vänsterback tog en frispark och gjorde mål och slog sig in i VM-truppen. Vilket även Jan Eriksson, Ingesson och

ANNONS
Publicerad 2016-01-12 kl 14:00

Streama alla matcher från VM-kvalet

Och massor av annan fotboll, sport och underhållning.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto