POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE

Uppgifter: Augustinsson nobbar U21-EM i sommar

Foto: Bildbyrån

Ludwig Augustinsson har tidigare varit positiv till att spela U21-EM i sommar.
Men nu ser backen ut att nobba mästerskapet.
- Jag tror inte att Ludwig Augustinsson är med, säger förbundskaptenen Håkan Ericson till Sportbladet.

Sveriges U21-landslag har hoppats på att förstärka laget i sommarens EM i Polen med A-landslagstrion Ludwig Augustinsson, Victor Nilsson Lindelöf och Emil Krafth. Trion har också ställt sig positiva till att spela mästerskapet. Men frågan är nu om någon av dem kommer att vara med.

Augustinsson, som redan är klar för en flytt till Werder Bremen i sommar, ser av allt att döma ut att nobba spel i Polen och Nilsson Lindelöf och Emil Krafth finns det stora frågetecken kring.

- Jag tror inte att Ludwig Augustinsson är med. De andra är 50/50 än så länge, säger förbundskaptenen Håkan Ericson till Sportbladet.

Truppen till U21-EM tas ut den 30 maj.

De har betänketid till mitten av maj hur de ser på sommaren och klubbyten. Jag har inte fått något definitivt besked ännu, säger Ericson.

Klubbar kan egentligen inte stoppa spelare från att medverka i mästerskapet då det spelas på Fifa-datum, men Ericson tror ändå att ett eventuellt klubbyte påverkar spelarnas chanser att vara med.

- Känslan är att klubbarna gärna vill att de är hemma och förebereder sig och anpassar sig till den nya miljön, säger Ericson.

Publicerad 2017-04-26 kl 07:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå