POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE
1v

Uppgifter: Forsberg kommer tillbaka i elvan mot Norge – mittfältaren får lämna plats

Foto: Bildbyrån

Mot Färöarna saknades Emil Forsberg, som vilades från matchen.
Mot Norge ser han ut att vara tillbaka i startelvan, enligt Aftonbladet, men inte på Alexander Isak eller Robin Quaison bekostnad.
Istället är det Kristoffer Olsson som ställs åt sidan enligt tidningen.

Mot Färöarna valde Janne Andersson att ställa upp med ett offensivt lag. Både Alexander Isak och Robin Quaison fick plats i elvan, där den sistnämnde tog plats på en kant. Dessutom spelade Kristoffer Olsson och Albin Ekdal på centralt mittfält.

Däremot missade Emil Forsberg matchen, då Janne Andersson valde att vila mittfältaren på grund av konstgräset som matchen spelades på. Men är aktuell att vara med mot Norge och ser nu ut att starta igen.

Enligt Aftonbladet ser Leipzigmittfältaren ut att vara tillbaka i startelvan, men det är inte på Isak eller Quaisons bekostnad. Istället uppger tidningen att det var Kristoffer Olsson som inte var med förstalaget under lördagens träning. Därmed ser det ut som att Olsson är den spelare som kommer att få lämna plats i förmån för Forsberg.

I övrigt ska det vara samma elva som senast mot Färöarna. Janne Andersson betonade under lördagens presskonferens att han inte hade bestämt sig helt vilken elva han skulle formera på söndagen men att spelarna skulle få beskedet under lördagen.

Publicerad 2019-09-07 kl 14:16
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå