Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Uppgifter: Han blir Anderssons assisterande förbundskapten

Enligt Expressen ser Peter Wettergren ut att bli ny assisterande förbundskapten till Janne Andersson i landslaget i höst. 
- Vi hoppas kunna presentera en lösning så snart vi kan, säger förbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand till tidningen.

I sommar tar Janne Andersson över efter Erik Hamrén som svensk förbundskapten men hittills är det inte klart med någon assisterande förbundskapten - en roll som Janne Andersson vid sin presentation sa att han tycker är väldigt viktig.

- Jag tror på teamwork. Själv jobbade som assisterande till fyra tränare och har haft många assisterande själv. Jag tror på att ha en parhäst att jobba med. För mig är det självklart att ha en nära tränarkollega, sa han då.

Nu rapporterar Expressen att Peter Wettergren är favorit till jobbet. Wettergren är i dag assisterande tränare i FC Köpenhamn och har även jobbat mycket kring landslaget, framför allt som scout. Wettergren har tidigare även varit assisterande tränare i Elfsborg under tio år till Magnus Haglund, Jörgen Lennartsson och Klas Ingesson. 

Publicerad 2016-05-02 kl 13:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons