POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (DAM)
50v

Uppladdningen inför VM igång: "Lindahl har bara guld i huvudet"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela inslaget med Brolin i spelaren.

Sveriges uppladdning inför sommarens VM är igång.
Det blir ett sista mästerskap för flera landslagsprofiler.
- Det känns nästan smått sentimentalt när man pratar med dem, säger TV4:s Anna Brolin.

Under onsdagen drar Algarve Cup och det blir lite av ett startskott på VM-året 2019. I sommar ställs Sverige mot USA, Chile och Thailand och då kommer flera svenska profiler att göra sitt sista VM, däribland Hedvig Lindahl och Nilla Fischer. TV4:s Anna Brolin tycker att det finns en alldeles särskild känsla som vilar över truppen och framför allt de mer namnkunniga spelarna.

- Det finns verkligen en speciell skärpa och framför allt hos de spelarna som spelar sitt sista världsmästerskap, för vi har ju en del rutin i det här gänget - Hedvig Lindahl, Nilla Fischer och Caroline Seger. Det känns nästan smått sentimentalt när man pratar med dem för de vet att det kommer att bli deras sista världsmästerskap och Hedvig Lindahl var noga med att poängtera att man måste njuta av det här. Hon gjorde heller ingen hemlighet av att hon har guld i huvudet. Det känns verkligen som att det här blir någonting alldeles extra för de profilerna som vi har fått följa under väldigt, väldigt många år, säger Brolin.

Se hela inslaget med Anna Brolin i spelaren ovan.

Mötet mellan Sverige och Schweiz sänds på C More Fotboll, TV12, och streamat på cmore.se under onsdagskvällen. Matchstart 17.45.

Publicerad 2019-02-27 kl 12:18
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå