POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)
1v

Utspelet mot presskonferensen: ”Världsmästerskap i tråkighet - han tycktes ge upp”

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela lördagens presskonferens i spelaren ovan.

Janne Andersson duckade de norska journalisterna under lördagens presskonferens.
Något som noterades i Norge.
- Det var världsmästerskapen i tråkighet, säger TV2-experten Jesper Mathisen till Dagbladet.

Det var i går stundtals svårt att få några svar från Sveriges förbundskapten Janne Andersson på presskonferensen inför Sverige-Norge. De norska journalisterna ställde, enligt Andersson, spekulativa frågor, vilket fick Sveriges förbundskapten att svara samma sak varje gång.

- Nu spekulerar du igen, det gör jag inte. Det får ni göra i media, jag måste hålla med till verkligheten, sa den svenske förbundskaptenen.

De frågade också om Lars Lagerbäck kunde bli landsförvisad för att han skulle sjunga den norska nationalsången. Då menade Andersson att han inte bryr sig om vad Lagerbäck gör då han är helt ointresserad i ämnet.

Och händelserna på presskonferensen noterades av förre Brann-spelaren Jesper Mathisen.

- Det var världsmästerskapen i tråkighet. Inte minst de norska journalisterna försökte bjuda upp till dans, men Andersson tycktes bara ge upp och slå ut med armarna, säger TV2-experten till Dagbladet.

Mathisen menar att det var ett bra tillfälle att hälla lite mer bensin på elden från Andersson och Granqvist. Samtidigt menar han att han förstår att valet av duon eftersom det är viktigt för Sverige att fokusera på sitt eget spel.

- Även för dem är det här en gigantisk match, säger Mathisen.

- Att kvalificera sig med Spanien från den här gruppen är en tillräckligt bra prestation från Sverige. Så kommer de till ett nytt mästerskap. De vill inte spendera energi på onödigt saker.

Sveriges EM-kvalmöte med Norge i kväll sänds på TV4, Sportkanalen, C More Fotboll och kan streamas på cmore.se. Sändningen börjar 20.00. 

Publicerad 2019-09-08 kl 12:36
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå