Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Valmir Berisha hyllar förbundskaptenen trots U19-uttåget: ”Classe har gjort ett jävla jobb”

Nästa

Avbryt
Försök igen

Sveriges U19-landslag kom sist i gruppen men Valmir Berisha väljer att hylla sitt gäng och förbundskaptenen Claes Eriksson.
- ”Classe” har gjort ett jävla jobb, säger anfallaren till Fotbollskanalen.

Valmir Berisha gjorde Sveriges båda mål i Elite Round, men dessvärre blev gruppspelet en besvikelse. Efter att ha blott tagit en poäng på tre matcher missar Sverige EM, men trots det spelade man stundtals en tempofylld och attraktiv kortpassningsfotboll. Panathinaikos-spelaren menar att laget var angeläget om att avsluta med flaggan i topp inför matchen.

- Det är tråkigt att det tar slut här, just i Sverige också på vår hemmaplan. Dock kändes den här matchen bra på något sätt. Jag vet inte om det syntes från läktaren, men det var glädje från spelarna och vi visade liksom att vi gav det ett försök.

- Vi släppte in ett skitmål får man säga där bak, men vi jobbade så det känns bra. Dock är det för sent att känna så eftersom vi ändå är ute, säger Berisha.

Ni försökte passa er ur svåra situationer istället för att tjonga iväg bollarna. Är det något ni har jobbat på?
- Ja ja, absolut. ”Classe” (Claes Eriksson) har gjort ett jävla bra jobb att få in det här med att spela, att tänka kortpassningsspel hela tiden. Vi har definitivt blivit ett mycket bättre spelande lag, säger 18-åringen.

Nu är det dags för Berisha att åka tillbaka till Grekland där han ska försöka bygga på självförtroendet han har fått under denna vecka. Han menar att landslaget normalt sett är bland de bästa i Elite Round, men att man inte fick till det på grund av brist på fokus på och utanför planen. Trots det blickar han framåt.

- Jag har fått bra självförtroende. Mitt jobb är att näta men vi gick inte vidare så det finns inte mycket mer att göra. Jag tar med mig de positiva grejerna och det är ett härligt gäng jag har varit med, säger Valmir Berisha till Fotbollskanalen.

Publicerad 2015-03-31 kl 23:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons